- Fikk meg ikke til å gå på pappas grav før jeg var over 30 år

Først mer enn ti år etter farens død, klarte Plumbo-Lars å tilgi.

TØFF BARNDOM: Lars Erik Blokkhus i bandet Plumbo, sier til bladet Kamille at forholdet til faren var vanskelig, til faren døde da Blokkhus var 17 år gammel. Foto: Stella Pictures
TØFF BARNDOM: Lars Erik Blokkhus i bandet Plumbo, sier til bladet Kamille at forholdet til faren var vanskelig, til faren døde da Blokkhus var 17 år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sammen med resten av bandet Plumbo, opplevde Lars Erik Blokkhus (34) tidligere i år stor suksess Melodi Grand Prix, da de gikk helt til finalen med låten «Ola Nordmann». Og lørdag ble han presentert som en av årets «Skal vi danse»-deltagere.

Men i et intervju med bladet Kamille sier Blokkhus at hans oppvekst var preget mye motgang, blant annet på grunn av et anstrengt forhold til sin far.

Foreldrene ble skilt da Lars Erik var en liten baby, og besøkene hos faren ble ikke som han ønsket.

- Han var vel alkoholiker, men det skjønte jeg ikke da. Husker bare at det alltid sto ølflasker på nattbordet på morgenen og sånn. Jeg trodde det var sånn det skulle være.

- Jeg var sjeldnere og sjeldnere hos ham. Jeg syntes det var vemmelig å være der. Så døde han da jeg var 17, sier Blokkhus til bladet.

Først over ti år etter farens død, tilga Blokkhus ham.

- Jeg har vært veldig bitter. Jeg møtte opp i begravelsen hans, men fikk meg ikke til å gå på graven hans før jeg var et par og tretti. Jeg satt der og nigrein.

- Da tror jeg at jeg tilga ham. Tenkte: «Håper du følger med på meg nå. For dette er takket være deg».

Blokkhus er i dag selv pappa til to tvillingjenter, og til Kamille sier han at han stortrives i papparollen, selv om han har vært mye borte på grunn av turnélivet med Plumbo.

- Da har Laila tatt alt, med god hjelp fra mora si i Arendal og mora mi. All ære til henne for det. Men jeg tror jeg har gjort det beste ut av det når jeg har vært hjemme, sier han til Kamille.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kanskje folk ble lei av oss?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer