Cheryl Cole:

Fikk massiv respons etter dating-utsagn

Vil date en fyr utenfor bransjen.

FORESPØRSLER FRA MENN: Det er trygt å si at Cheryl Cole har flere menn å velge mellom, etter at hun uttalte at hun ønsker å date en fyr utenfor bransjen. Foto: NTB scanpix
FORESPØRSLER FRA MENN: Det er trygt å si at Cheryl Cole har flere menn å velge mellom, etter at hun uttalte at hun ønsker å date en fyr utenfor bransjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått hele seks måneder siden stjerneparet Cheryl Cole (35) og Liam Payne (25) annonserte at de hadde gjort det slutt.

I november hevdet Cheryl, som ikke har hatt spesielt hell i kjærligheten, at hun er ferdig med menn. Men den tankegangen ser ut til å ha snudd, etter at 35-åringen stilte opp til et nylig intervju med The Sun.

I intervjuet fortalte Cheryl at hun ønsket at hennes neste kjæreste ikke er en del av offentlighetens søkelys.

Ifølge nettstedet fortalte den britiske sangeren videre at hun ikke er pirkete på hvilket yrke hennes neste kjærlighet jobber som, og at han gjerne kan jobbe på den amerikanske supermarkedkjeden Sainsbury's.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer

Mange forespørsler

Uttalelsen til 35-åringen har ført til at hun har fått haugevis av forespørsler fra menn, og på Twitter florerer det av menn som kniver om å få ta Cheryl med ut på en aldri så liten date.

«Jeg er ledig Cheryl, hvis du sa at du er fornøyd med en Sainsbury's ansatt. Jeg tar deg på ordet, så har du lyst til å dra på en date?», har en av følgerne skrevet i et Twitter-innlegg.

«Jeg så en overskrift i dag om at Cheryl vil date en Sainsbury's ansatt. Men hva med en baker? Jeg bare lurer», skriver en annen følger.

«Jeg jobber på Sainsbury's og er veldig glad for å høre at jeg kanskje har en mulighet til å date deg», skriver en tredje.

Vil ha en godhjertet fyr

Som tidligere nevnt var det i et intervju med nettstedet på søndag, at Cheryl snakket ut om kjærlighetslivet sitt.

Men hun påpekte likevel at hun ikke har noen hast med å slå seg til ro helt enda.

- Jeg hørte at Sheridan Smith møtte kjæresten sin på Tinder, og jeg er selv åpen for å møte noen nye, noen som ikke er en del av bransjen, fortalte 35-åringen og la til:

- Men ikke nødvendigvis akkurat nå, men på et senere tidspunkt. Det har ikke noe å si med hva de jobber med, så lenge det er en snill fyr som behandler meg bra.

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Cheryl (@cherylofficial)

Videre fortalte Cheryl at hun ikke har noe problem med å være den som tjener mest i forholdet, så lenge han kan bli hjemme for å ta vare på sønnen Bear.

Ikke til å kjenne igjen

Det var i mars i 2017 at eksparet Liam Payne og Cheryl Cole fikk sønnen Bear sammen. I et intervju med The Times i desember, fortalte Cheryl at hun hadde funnet drømmemannen - og det er ikke hvem som helst.

- Jeg føler meg full. Hjertet mitt er fullt. Jeg ser ikke etter noe lenger. Jeg er hel. Jeg har funnet drømmemannen, sa hun ifølge Mirror når hun snakket om sønnen Bear.

EKSPAR: Liam Payne og Cheryl Cole er foreldre til sønnen Bear, og har hele veien vernet godt om sønnens privatliv. Foto: NTB scanpix
EKSPAR: Liam Payne og Cheryl Cole er foreldre til sønnen Bear, og har hele veien vernet godt om sønnens privatliv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er over et og et halvt år siden Cheryl og Liam fikk lille Bear sammen. Siden den gang har det tidligere paret vernet godt om sønnens privatliv, og delt minimalt med bilder av ham.

Derimot har artisten selv blitt fotografert i hytt og vær, og deler flittig bilder av seg selv i sosiale medier. I november la fansen merke til endringer hos stjernen, spesielt når det kom til ansiktet hennes.

MØTTE FANSEN: Da Cheryl møtte fansen i London i november, var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix
MØTTE FANSEN: Da Cheryl møtte fansen i London i november, var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
TIDLIGERE I ÅR: Dette var Cheryl i september. Flere mener hun ikke ligner seg selv. Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE I ÅR: Dette var Cheryl i september. Flere mener hun ikke ligner seg selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cheryl hadde nemlig blitt fotografert ved flere anledninger de siste månedene, og på bildene av den vakre 35-åringen var hun nesten ikke til å kjenne igjen, noe mange reagerte på. På Twitter ble det skrevet utdypende om stjernens forandring, og få var imponerte.

- Genuint spørsmål. Hva har Cheryl Cole gjort med ansiktet sitt? Jeg klarer ikke å finne hvorfor hun ser så annerledes ut …, skrev en.

-Kommer meg ikke over Cheryls nye utseende, skrev en annen.

Flere trakk også paralleller mellom «Fight for this Love»-sangeren og Michael Jackson.

Tok bladet fra munnen

Fansen bemerkninger gikk overhodet ikke Cheryl hus forbi, og på Twitter tok hun bladet fra munnen om de nylige forandringene hun hadde gått gjennom. Blant annet skyldte den britiske artisten på lite søvn det siste året.

- Jeg hadde fremdeles merke fra puta i ansiktet denne morgenen. Gjett hva som skjer når du legger deg klokken to og står opp halv seks, skrev hun blant annet.

I intervjuet med The Times fortalte også 35-åringen at hun forandret seg etter at sønnen kom til verden.

- Hele kroppen min, til og med ansiktet mitt. Alt er forandret etter at Bear ble født, fortalte hun.

Hvorvidt stjernen har gjennomgått kosmetiske operasjoner og inngrep, som flere hevder, holdt hun derimot tett om.

LES OGSÅ: Trygler fansen om hjelp

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer