Bode Miller:

Fikk marerittelefon da datteren mistet livet

Alpinisten var ikke til stede da datteren (19 md.) druknet.

I DYP SORG: Bode Miller mistet sin 19 måneder gamle datter Emmy i helgen da hun druknet i naboens basseng. Nå er nye opplysninger i saken delt. Her er Bode med sønnen Nash, som han og kona fikk sammen i 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix
I DYP SORG: Bode Miller mistet sin 19 måneder gamle datter Emmy i helgen da hun druknet i naboens basseng. Nå er nye opplysninger i saken delt. Her er Bode med sønnen Nash, som han og kona fikk sammen i 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske alpinstjernen Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) opplevde alle foreldres mareritt da deres datter Emmy (19 md.) mistet livet etter en drukningsulykke i helgen.

Den lille jenta falt i naboens svømmebasseng og til tross for at hun raskt fikk livreddende førstehjelp, stod livet ikke til å redde.

Var i nærheten

Bode Miller selv var ikke til stede da datteren druknet. Han mottok beskjeden på telefon.

Det forteller sjefen i den lokale brann- og redningsetaten i Orange County Fire Authority (OCFA), Steve Concialdi, til People.

- Noen fra ulykkestedet ringte Bode for å fortelle hva som hadde skjedd og at barnet hans ble fraktet til Mission Hospital, forteller Concialdi og legger til at det er uklart hvem som ringte alpinstjerna.

Hans kone var imidlertid på stedet og skal ifølge nettstedet ha vært i nærheten og bare noen skritt unna.

Beck Miller, som er seks måneder på vei med parets tredje barn, skal raskt ha dratt den lille jenta opp av bassenget og umiddelbart startet med livreddende førstehjelp sammen med flere av vennene sine.

Bekrefter dødsårsaken

Ifølge Concialdi var moren med datteren til sykehuset, og satt foran i ambulansen. Videre forteller Concialdi til nettstedet at Emmy falt i bassenget rundt halv sju, lokal tid, lørdag kveld.

- De var hos naboene og snakket med dem innendørs, og på et eller annet vis kom den lille jenta seg til bassenget i hagen, sier han.

- Hun var bare borte en liten stund før moren snudde seg og ikke så datteren ved siden av seg. Moren gikk rett til hagen hvor bassenget var - og barnet var i vannet. Hun dro datteren opp og startet med førstehjelp med det samme, forklarer han videre.

MANGE PRØVELSER: I januar 2013 opplevde Bode Miller og Morgan Beck Miller dessuten å miste sitt ufødte barn. Her er de sammen på en galla i Las Vegas i april i år. Foto: NTB scanpix
MANGE PRØVELSER: I januar 2013 opplevde Bode Miller og Morgan Beck Miller dessuten å miste sitt ufødte barn. Her er de sammen på en galla i Las Vegas i april i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

I etterkant har Concialdi bekreftet at drukning var dødsårsaken, selv om Emmy bare skal ha vært i vannet i svært kort tid.

Da redningsetaten kom til stedet hastet de den 19 måneder gamle jenta til sykehuset, hvor hun ble erklært død.

Takker for støtten

I etterkant av den traumatiske opplevelsen, har Bode Miller og kona selv gått ut og takket fansen. Det var også paret som selv kom med den sjokkerende nyheten.

Den tragiske hendelsen har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier de siste dagene.

Tirsdag kveld delte Miller et nytt bilde av datteren på sin Instagram-profil, der han takket for støtten i en vanskelig tid.

- Takk for all kjærlighet og støtte, og til våre jordmødre Lindsey Meehleis og Courtney Kellis, som har hjulpet oss med å finne trøst i en umulig tid, skrev idrettsprofilen i Instagram-innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

Miller ba samtidig om en hjelpende hånd, og henviste til en kronerullingsside der man kan donere et pengebeløp til familien.

«Ettersom familien går gjennom en uendelig sorg som ingen foreldre fortjener å oppleve, ber jeg om hjelp til å dekke kostbare sykehusregninger og utgiftene tilknyttet den kommende bisettelsen. Alt hjelper», står det på nettsiden.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015. Året etter kom Emeline, eller Emmy som ekteparet kalte henne, til verden. I oktober venter paret sitt tredje barn, det meldte alpinstjerna selv på Instagram i april.

Bode Miller har ytterligere to barn fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: - Livet mitt må gå videre uten Sten Anders

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer