Bilal Saab:

- Fikk mange stygge meldinger

Letter på sløret om «Stjernekamp»-deltakelsen.

TØFF TID: Bilal Saab innrømmer at det ikke bare var en dans på roser under deltakelsen hans i «Stjernekamp». Foto: Morten Eik / Se og Hør

TØFF TID: Bilal Saab innrømmer at det ikke bare var en dans på roser under deltakelsen hans i «Stjernekamp». Foto: Morten Eik / Se og Hør

Vis mer
Publisert

Gjennom flere uker har norske TV-seere blitt godt kjent med artist Bilal Saab (24) i årets sesong av «71 grader nord». Han har imponert stort etappe etter etappe, og kjemper i disse dager om å sikre seg en finaleplass.

Finnmarkingen er ikke fremmed for å vinne publikums hjerter og har tidligere vunnet både «Stjernekamp» i 2019 og «Maskorama» i 2022.

Saab var først og fremst kjent for å være frontfigur i bandet «NorthKid», men da han entret scenen i «Stjernekamp» var han på god vei til å skape et navn for seg selv.

Og det gjorde han. Men det var ikke bare enkelt for han verken under eller etter at han gikk seirende ut av sangkonkurransen.

VINNER: Bilal Saab er årets vinner av «Stjernekamp». Reporter: Mathilde Lea. Video: John Terje Pedersen Vis mer

- Ikke helt skadefritt

I et intervju med Her og Nå åpner 24-åringen seg om deltakelsen i «Stjernekamp» som ikke bare bydde på gode stunder - men også vanskelige perioder.

- I «Stjernekamp»-perioden leste jeg anmeldelsene jeg fikk. Jeg leste alle kommentarfeltene. Jeg fikk mange stygge meldinger og kommentarer. Det er ikke bra for en ung, ny artist å lese at: «han kommer vi ikke til å se mye av», deler han åpenhjertig.

VANT: Artisten hentet hjem seieren i «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
VANT: Artisten hentet hjem seieren i «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer

Artisten legger ikke skjul på at den negative oppmerksomheten til slutt gikk inn på ham.

- Jeg kan ikke si at det var helt skadefritt å gå gjennom. Når du er en offentlig person, virker det som om folk glemmer at det også bare er et menneske i den andre enden. Det var hardt å svelge da jeg var 20 år.

- Tykkere i huden

24-åringen forteller videre i intervjuet at han i dag ikke lar seg påvirke av de negative kommentarene.

Likevel trekker han frem at han synes det er dumt at enkelte mener at han som offentlig person bør finne seg i hva som helst - og da spesielt kommentarer som ikke er godt ment.

TABBE: Flere av deltakerne i «71 grader nord - kjendis» reagerte etter at de etter å ha gått i 45 minutter fikk beskjed om at de måtte starte etappen på nytt. Produksjonen svarer på kritikken. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

- Jeg har blitt litt tykkere i huden. Men jeg forstår fortsatt ikke hvorfor noen mener at de som velger å stikke seg frem skal tåle stygge kommentarer? Hvorfor skal vi det? Flere av oss gjør ikke dette for anerkjennelse. Det at man blir kjent er et biprodukt av det vi holder på med.

LES OGSÅ: Kronisk syk: - Var et rent helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer