HETSET: - Jeg fikk veldig mange grusomt stygge kommentarer da jeg fortalte at jeg var sykmeldt. Det var vondt å lese, sier Sophie Elise Isachsen. Foto: FameFlynet Norway
HETSET: - Jeg fikk veldig mange grusomt stygge kommentarer da jeg fortalte at jeg var sykmeldt. Det var vondt å lese, sier Sophie Elise Isachsen. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Fikk mange stygge kommentarer da jeg var sykmeldt

Sophie Elise Isachsen sier folk ikke skjønner hvordan det går an å være sykemeldt fra en blogg.

SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) ble i juli singel, og har i etterkant også vært sykemeldt fordi hun gikk på en smell og ble utbrent.

Nå er hun imidlertid friskmeldt igjen, avslører hun i et intervju med Dagbladet.

- Det er litt skamfullt å være sykemeldt, og folk skjønner ikke hvordan det går an å være sykemeldt fra en blogg. Den vanligste kommentaren er at «du er så teit og sitter bare der inne i den rosa bobla di.» Jeg fikk veldig mange grusomt stygge kommentarer da jeg fortalte at jeg var sykmeldt. Det var vondt å lese, sier Sophie Elise til Dagbladet.

Saken kan leses i sin helhet på Dagbladet pluss her.

Hun presiserer at det ikke var kjærlighetssorg som gjorde at hun ble sykmeldt. Men hun sier hun mistet motivasjonen, og sov 15 timer i døgnet uten at det hjalp.

BLOGGERNE: Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen,Marna Haugen og Suzanne Aabel. Foto: TV 2
BLOGGERNE: Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen,Marna Haugen og Suzanne Aabel. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har hatt så dårlig selvtillit og har søkt trygghet i forholdet jeg var i. Jeg må ha bekreftelse fra en annen hele tida, og hvis en liten ting i hverdagen går galt, blir jeg helt gal. Og så er jeg som mange andre «flink pike» som alltid forsøker å rekke alt og se bra ut, sier hun om grunnen til at hun ble sykmeldt.Sophie Elise og Mathias ble samboere i Oslo i mars, og måneden etter tok paret matchende kjærlighetstatoveringer.

19-åringen har flere ganger skrytt av kjæresten på bloggen, og takket ham i april for all støtten han har gitt henne i gode og dårlige perioder.

- Det har vært utrolig mange ganger Mathias har måtte støtte meg igjennom alt mulig rart, grunnet det svære presset jeg er under til tider. Han har nok brukt mye tid, energi og gitt mye av seg selv for at jeg skal ha det bra, og jeg vet at jeg aldri ville ha nølt ett sekund med å gjøre det samme tilbake nå, har hun skrevet.

LES OGSÅ: 19-åringen tok lappen - så tok hun botox

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.