FIKK MAMMAPERM: Edin fikk én helgs mammaperm etter fødselen til Hammerseng, men skal nå være tilbake på trening. Foto: Stella Pictures
FIKK MAMMAPERM: Edin fikk én helgs mammaperm etter fødselen til Hammerseng, men skal nå være tilbake på trening. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk mammaperm i én helg

- Hun hadde nok noen tanker rundt fødselen da.

Publisert
SEHER.NO: Torsdag ble håndballstjernene Gro Hammerseng (31) og Anja Edin (29) foreldre, etter at Hammerseng fødte sønnen Mio.

- Alt er bra med oss og med at vi prioriterer å nyte denne første tiden i ro og fred. Vi er vel som alle andre nybakte foreldre, tenker jeg. Utrolig glade og stolte, skrev paret i en tekstmelding ifølge VG etter fødselen.

Avisen skriver at Edin fikk en helgs mammapermisjon etter fødselen, men er nå tilbake på trening for sitt lag, Storhamar.

- Hun hadde nok noen tanker rundt fødselen da, men nå regner jeg med at Anja er sterk og klar. Nå har hun hatt en liten perm i helgen sammen med Gro og barnet, forteller trener Arne Senstad til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gro Hammerseng er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer