NY STIL: Petter Pilgaard viste fram sin nye mørke hårfarge på "Skal vi danse", etter å ha fått en "makeover" fra stylistkjæresten Mari Haugersveen. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
NY STIL: Petter Pilgaard viste fram sin nye mørke hårfarge på "Skal vi danse", etter å ha fått en "makeover" fra stylistkjæresten Mari Haugersveen. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.noVis mer

Fikk makeover av kjæresten

- Sånn går det når man er sammen med en stylist, smiler Petter Pilgaard.

NYDALEN (SEHER.NO): "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard  har ikke bare blitt et kjent navn og 150 000 kroner rikere etter realityseieren tidligere i år.

29-åringen har også funnet kjærligheten i Mari Haugersveen, som jobbet som programleder Triana Iglesias' stylist i "Paradise Hotel".

Lørdag viste Petter Pilgaard at kjærligheten har satt synlige merker på ham, da han møtte opp til TV 2s "Skal vi danse"-sending med mørkt hår.

- Sånn går det når man er sammen med en stylist. Men jeg trives som brunette, sier Petter Pilgaard til Seher.no.

Mari - som avslører at hun igjen skal være med som Trianas stylist når innspillingen av den nye "Paradise Hotel"-sesongen starter i januar - hevder hun synes det var gøy å gi Petter en ny stil.

- Forandring fryder vet du, smiler hun til Seher.no.

Petter sa i september til Seher.no at han ikke har noe ønske om å dra til "Paradise Hotel" for andre gang.

- For det første må man vel være singel for å være med, noe jegikke er. For det andre så føler jeg at jeg har fått dosen min. Jegsavner det å kunne være anonym og ikke måtte tenke på hvem jeg sier hva til hele tiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hus og hund er langt unna