LATTERKRAMPE: Ifølge Jorunn Kjellsby fikk både hun og Stellan Skarsgård latterkrampe under sexscene-innspillingene i «EN ganske SNILL MANN».
LATTERKRAMPE: Ifølge Jorunn Kjellsby fikk både hun og Stellan Skarsgård latterkrampe under sexscene-innspillingene i «EN ganske SNILL MANN». Vis mer

- Fikk latterkrampe under sexscenene

Norske stjerner hoppet til køys med Stellan Skarsgård. Én av dem var gravid... Se video!

Se Seher.nos intervjuer med «En ganske snill mann»-stjernene nederst i saken!

SEHER.NO:
Fredag er det premiere på den norske gangsterkomedien «EN ganske SNILL MANN», regissert av prisbelønte Hans Petter Moland.

Filmen, som vant publikumsprisen under filmfestivalen i Berlin tidligere i år, har selveste «Mamma Mia»-stjerne Stellan Skarsgård (58) i hovedrollen som Ulrik - en ganske snill mann, som har drept noen mennesker og sittet i fengsel.

I filmen har Ulrik akkurat sluppet ut, mot sin vilje, etter soning. Han har ingen ønsker og stiller ingen krav. Ikke tenker han stort over hva han gjør heller. Han bare gjør det. Får han mat og en seng, gir han folk det de vil ha fra ham. Enten det er litt kjærlighet, eller et drap. 

En av de som da får «litt kjærlighet» av Ulrik, eller Skarsgård, i filmen, er da Merete, spilt av teater-stjernen Jannike Kruse (34).
 
Rollen er Kruses største på filmlerretet så langt, og under pressedagen i forbindelse med premieren onsdag innrømmet 34-åringen, som var gravid under innspillingen, at det var helt fantastisk å få mulighet til å spille mot en så stor Hollywood-stjerne som Skarsgård.

- Det var en stor opplevelse. Én ting er måten han behandler sine medspillere på - fra første dag skapte han et godt miljø på settet, inkluderte alle og laget gode relasjoner. En annen ting er det som skjer foran kamera, hva han gir, hvilket blikk han har og hvor trygg man føler seg, samtidig som man har lyst til å yte sitt beste. Jeg føler at vi fikk et godt samspill og at jeg lærte kjempemye av han. Det var kjempegøy, smiler hun til Seher.no.

Skarsgård og Kruses rollefigurer utvilker et forhold i løpet filmen og ender etterhvert opp i en ganske intim sexscene.

Ifølge Kruse ble ikke scenen så vanskelig som hun skulle trodd, til tross for at hun både var gravid og toppløs under dyna med Skarsgård.

- Selvfølgelig var det rart... og jeg var jo gravid da det ble spilt inn. Men det gjorde det litt enklere at jeg ikke skulle være hun pene, freshe med sixpack på magen liksom, forteller hun.

Skuespillerinnen synes ikke det var særlig problematisk å vise seg lettkledd på film. 

- Hadde jeg skulle vært hun pene hadde jeg nok vært mye mer opptatt av hvordan jeg så ut. Men her var det så greit, vi kysset jo faktisk ikke omtrent og man ser veldig lite av sexen. Det er forholdet mellom de to som er viktig, så det er veldig langt fra en eksplisitt sexscene. Det gjorde bare filmen fin, sier hun. 

Også Kjersti Holmen (54) og Jorunn Kjellsbys (65) rollefigurer hopper etterhvert «i høyet» med Ulrik. Og sexscenene mellom Kjellsbys rollefigur Ellen Margrethe og Ulrik er noe av det morsomste i filmen - så morsomt at scenene faktisk har blitt omtalt som «de morsomste sexscenene i norsk films historie».

- Han hadde mat i munnen under alle disse sexscenene, så det var noen ganger at han lå oppå meg og vi lo så skrekkelig at vi bare måtte ut, humrer Kjellsby til Seher.no

Selv om scenene er utrolig komiske, synes ikke skuespillerinnen det var pinlig å spille dem inn.

- Nei, det var ikke pinlig. Det var bare utrolig morsomt. Og hver gang jeg var ferdig med en scene, for vi holdt på i mange dager med disse sexscenene, gikk jeg bort til Hans Petter og sa «hva er det du får meg til å gjøre?», ler hun.

Kjellsby innrømmer imidlertid at hun ikke synes det var så gøy å se seg selv på filmlerretet.

- Det kan jeg ikke si, nei. Men jeg ser at jeg har gjort en ålreit jobb, det kan jeg si, smiler hun.

«EN ganske SNILL MANN» har Norgespremiere fredag 19. mars!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Herregud, så heldig jeg er!

Se videointervjuer nedenfor:
[obj:media:8482]