FIKK LATTERKRAMPE: Penelope Cruz (t.v.) hevder hun fikk latterkrampe under innspillingen av hete sengescener med Daniel Day-Lewis til filmen "Nine". Her er paret i en scene med skuespillerkollega Marion Cottilard. Foto: Filmweb/ David James
FIKK LATTERKRAMPE: Penelope Cruz (t.v.) hevder hun fikk latterkrampe under innspillingen av hete sengescener med Daniel Day-Lewis til filmen "Nine". Her er paret i en scene med skuespillerkollega Marion Cottilard. Foto: Filmweb/ David James Vis mer

Fikk latterkrampe under sex-scener

- Vi måtte le for å komme oss gjennom det.

Publisert
SEHER.NO: Penelope Cruz (35) er en av Hollywoods mest erfarne kvinnelige skuespillere, men filmstjernen avslører at det er en ting hun ikke klarer å venne seg til - å spille inn sex-scener foran kamera.

Under opptakene til sin nye film "Nine", hvor hun havner til køys med Daniel Day-Lewis, hevder  - åringen at stemningen ble så "rar" at begge to fikk latterkrampe.

- Det er alltid veldig rart. Vi hadde den beste regissøren og jeg var i best mulig selskap, men det er alltid veldig underlig. Vi lo mye sammen, fordi du må bruke humor i disse situasjonene, sa hun i et intervju med CNNs Larry King, ifølge nettstedet Contactmusic.

I "Nine" - som har norsk premiere 5. februar - spiller Penelope en av kvinnene i livet til regissøren Guido Contini (Day-Lewis). Fergie fra hip-hop gruppen Black Eyed Peas, Nicole Kidman, Kate Hudson og Dame Judi Dench er blant de andre celebre navnene på rollelista.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Cruz: - Jeg var livredd


Se trailer for "Nine" her:
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer