Fikk latterkrampe av seg selv

Det var et humørfylt øyeblikk for «Skal Vi Danse»- stjernen...

FIKK LATTERKRAMPE: Tommy Fredvang er ikke mye  imponert over hva han fikk til i starten av Skal vi danse. Foto: Scanpix
FIKK LATTERKRAMPE: Tommy Fredvang er ikke mye imponert over hva han fikk til i starten av Skal vi danse. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  I lørdagens «Skal vi danse» på TV 2 fikk kjendisene bryne seg på spektakulære showdanser.

Men selv om Tommy Fredvang (27) røk ut etter lørdagens konkurranse, hadde han gledet seg til å vise frem sine dansekunnskaper. Og at forskjellen er stor siden debuten er det ingen tvil om.

- Å se meg selv danse nå og da er som natt og dag, jeg satt hjemme på fredag og så igjennom alle dansene, og jeg fikk rett og slett latterkrampe. En stivere gutt skal du lete lenge etter, sier Tommy til Seher.no
 
Og Tommy vet hva den aller største forskjellen er.

- Jeg har virkelig senket skuldrene, og har lært meg å følge musikken. Jeg har jo aldri danset før det her, så det var virkelig en utfordring. Men nå er jeg mye mer avslappet, sier han.

Tommy har gang på gang blitt reddet av seerne i årets konkurranse. Han var derfor ikke veldig overrasket da han ble slått ut lørdag.


- Dette måtte jo skje før eller seinere. Jeg har jo vært på bunn hele veien, sa Tommy Fredvang til Seher.no etter at han ble stemt ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: En av disse ryker ut