Fikk kyss av Tuva da hun røk ut

Lørdag måtte Sisi ta farvel med de andre «Stjernekamp»-deltakerne, men ikke helt tomhendt...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at «Stjernekamp»-deltakerne hadde prøvd seg på opera lørdag kveld, var det artisten Sisi Sumbundu som måtte forlate konkurransen.

Men den sjarmerende sangeren slapp å forlate NRK-programmet helt tomhendt. Midt under intervjuet med Seoghør.no etter sendingen, fikk hun nemlig et trøstende kyss på kinnet fra Tuva Syvertsen (29)!

Valkyrien Allstars-vokalisten, som derimot får fortsette i konkurransen, gav Sisi et lite kyss da hun passerte soulsangerinnen etter at resultatene var blitt kjent. Sisi fniste litt over den uventede gesten, men fortsatte ufortrødent intervjuet:

- Det er jo kjedelig å ryke ut, jeg skulle ønske jeg kunne være med litt til, sier hun til Seoghør.no.

Men den unge sangeren legger ikke skjul på at akkurat operautfordringen har vært utrolig krevende.

- Fy fader, det har vært skikkelig stress! Det er det eneste jeg har tenkt på nesten 24 timer i døgnet, så det var veldig godt at dét var over. Selv om det var veldig kjipt at det var helt over, påpeker hun.
 
Se det overraskende kysset og resten av intervjuet i videoen øverst i saken!

Neste episode av «Stjernekamp» sendes på NRK1 lørdag klokken 19.55.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg for annen gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer