Fikk kroppen tilbake på 3 måneder

Programleder Vibeke Klemetsen fant formen etter fødselen.

TILBAKE I FORM: Vibeke Klemetsen fødte sitt tredje barn for tre måneder siden og er allerede tilbake i toppform.
TILBAKE I FORM: Vibeke Klemetsen fødte sitt tredje barn for tre måneder siden og er allerede tilbake i toppform. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble Vibeke Klemetsen (35) mamma for tredje gang gang da hun fødte lille India Leona. Allerede nå er den flotte 35-åringen tilbake i toppform takket være yoga, trilleturer og et sunt kosthold.

- Jeg brukte nesten ett år forrige gang på å komme skikkelig i form, men under denne graviditeten gikk jeg ikke mye opp i vekt, sier hun til Her og Nå.


SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Raskt vekttap etter svangerskap er en økende trend blant Hollywoodstjernene, men er litt mer uvanlig her hjemme. 

Klemetsen, som tidligere har sagt at hun ikke liker å være gravid, forteller at hun fikk opp 18 kilo under sitt forrige svangerskap. Vibeke jobber også som yogainstruktør og denne gangen tok det bare seks uker etter fødselen før hun var tilbake på trening.

- Siden trening er jobben min, er jeg jo i god form. India Leona har jeg bare med meg. Hun ligger på matten ved siden av meg, sier hun til ukebladet.


I tilegg til India Leona (3 mnd) har Klemetsen datteren Sophie (13) fra ekteskapet med Daniel Franck og sønnen Liam Texas (2) med samboeren Thomas Weeden.    

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke å være gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer