SANG FOR DATTEREN: Carola fikk ekstra energi av at datteren satt i publikum, og sang for den skjønne jentungen under innspillingen av «Allsang på Grensen» i Halden denne uken. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no
SANG FOR DATTEREN: Carola fikk ekstra energi av at datteren satt i publikum, og sang for den skjønne jentungen under innspillingen av «Allsang på Grensen» i Halden denne uken. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.noVis mer

Fikk kritikk for å gi datteren (3) løshår

- Er det noe jeg har lært, så er det å ikke la noen ta fra meg glede, sier den svenske artisten Carola.

SEOGHØR.NO: I fjor fikk den folkekjære artisten Carola Häggkvist (46) kritikk for å ha gitt datteren Zoe, som i dag er 4 år, løshår.

Carola adopterte den lille jenta fra Sør-Afrika, hvor det å sette på løshår, såkalt hairextensions, er normalt.

Til Dagbladet Magasinet forteller Carola, som nylig sang for sin lille datter under «Allsang på Grensen» i Halden denne uken, at hun nekter å la andre spolere hennes gleder.

- Er det noe jeg har lært, så er det å ikke la noen ta fra meg glede. Glede må ikke undervurderes. Tar du bort den, da får du menneskene som er sure og bitre, som hakker på andre. (...) Glede gjør deg fri. Fri fra menneskefrykt, sier hun til magasinet i forbindelse med løshår-episoden.

Da Seoghør.no møtte Carola før hun onsdag denne uken opptrådde på «Allsang på Grensen», fortalte 46-åringen at hun har med seg datteren på turné denne sommeren - og avslørte at Zoe også har lyst til å stå på scenen:

- Hun er stolt og glad, men hun vil jo selv stå på scenen. Hun er en liten teaterape, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å stå på scenen i fremtiden!

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig knust, sier Brad Pitt om sjokkdødsfallet