Frank Løke i «Skal vi danse»

Fikk krisehjelp etter nakenstuntet

Ringvirkningene etter lørdagens stunt fortsetter.

REAGERER: Tone Jacobsen sier hun fortsatt vurderer om hun skal trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
REAGERER: Tone Jacobsen sier hun fortsatt vurderer om hun skal trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det flere som reagerte sterkt på nakenstuntet til Frank Løke (38) på direkten. Under sin dans i «Skal vi danse» kastet den tidligere håndballspilleren klærne og sto igjen i en rød Borat-drakt. I kommentarfelt og i mailer til TV 2 har flere døpt stuntet usmakelig, men «Action Frank» bryr seg ikke stort.

Søndag har han uttalt at han ikke angrer, og at han gjorde det for å berge seg selv og partneren. Han fryktet nemlig at de hadde blitt sendt hjem dersom det ikke skjedde noe ekstremt.

Selv om hovedpersonen ikke bryr seg selv, har hendelsen gått ut over dansepartneren hans - Tone Jacobsen. Til Se og Hør kunne hun lørdag kveld fortelle at hun ikke visste om stuntet på forhånd, og at hun ikke syntes noe særlig om det. Da hadde ikke duoen pratet sammen, og det var dårlig stemning.

- Gissel på gulvet

Søndag møtte de to hverandre igjen etter hendelsen. Kanalen programmet går på var til stede og filmet det første møtet mellom dem. Løke hadde med seg blomster, og beklaget overfor Jacobsen. Hun var klar på at hun ikke synes stuntet var spesielt festlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer