Elin Kjos:

Fikk kreftsvar: - Tungt

Den svenske influenseren har ventet på svar om kreftbehandlingen er effektiv. Nå avslører hun resultatet.

PRØVERESULTATER: Elin Kjos har ventet på svar om kreftbehandlingen virker. På onsdag kom resultatet. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
PRØVERESULTATER: Elin Kjos har ventet på svar om kreftbehandlingen virker. På onsdag kom resultatet. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Elin Kjos (32) har siden mars kjempet kampen mot kreft med spredning etter at det ble funnet en over tjue centimeter stor svulst i den høyre lungen hennes.

Fram til nå har behandlingen bestått av en kombinasjon av immunterapi og cellegift, og i midten av juni fortalte Kjos til Se og Hør at hun ville få svar på om kreftbehandlingen er effektiv i midten av juli.

Fredag denne uka skriver hun følgende til sine 53 000 følgere på Instagram:

«Jeg har hatt noen koselige dager med familien og bare forsøkt å lade batteriene og energien etter onsdagens beskjed. Min røntgen viser både gode og mindre gode resultater av den behandlingen jeg får nå».

Videre forklarer 32-åringen at kreften ikke har spredd seg til andre organer de siste månedene, noe som naturligvis er positivt.

«Det er enormt lettende og gir meg mer tid», fortsetter hun.

Lever i håpet

Som influenseren selv skrev innledningsvis, var det ikke bare gode nyheter hun fikk tidligere denne uka. Metastasene har nemlig ikke minsket, eller blitt mindre, noe hun innrømmer føles urovekkende og tungt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer