Fikk kreftssvulst i ryggen

Nok en gang må Magnus Härenstam ta opp kampen mot kreft.

STJERNELAG: Aud Schønemann (t.v.), Geir Kvarme og Brit Elisabeth Haagensli var blant skuespillerne Härenstam spilte mot i "Fredrikssons Fabrikk" som ble sendt på NRK1 i beste sendetid på lørdagskveldene. Foto: NRK
STJERNELAG: Aud Schønemann (t.v.), Geir Kvarme og Brit Elisabeth Haagensli var blant skuespillerne Härenstam spilte mot i "Fredrikssons Fabrikk" som ble sendt på NRK1 i beste sendetid på lørdagskveldene. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
AHSEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespilleren Magnus Härenstam (71) har fått diagnostifisert en kreftsvulst i ryggen.

Dermed må Härenstam, som ble stor stjerne i Norge da han spilte fabrikkseieren Fredriksson i «Fredrikssons fabrikk» på begynnelsen av 90-tallet, utsette planlagte forestillinger av forestillingen «Morsning & goodbye».

Forestillingen skulle hatt premiere på Intiman i Stockholm 29. august. 

- Svulsten ble oppdaget på et relativt tidlig stadium, og vi håper alle at behandling skal gi en positiv effekt, sier Härenstam i en pressemelding gjengitt av Aftonbladet.

Til tross for at skuespilleren erkjenner at han for tiden er sliten, presiserer han at forestillingene ikke er avlyst. 

- Jeg må bare få lov til å ta en pause, påpeker han.

I 2003 var Härenstam rammet av prostatakreft, men ble frisk. Også i fjor slet skuespilleren  med helsen da en blodpropp rammet ham. Nå må altså Härenstam ta opp kampen mot en alvorlig sykdom nok en gang.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her trosser han ekstrem høydeskrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer