Fikk konkurranse om Charter-tronen

- Han er klin gæren, sier Charter-Svein om sin nye turkamerat. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I april kunne Seoghør.no avsløre at Svein Østvik (52) denne høsten gjør comeback som reiseleder i TV3-serien «Charterfeber». Med seg på laget fikk han Gunnar Berg (37) fra Vadsø, etter at han vant avstemningen på Seoghør.no.

Ifølge den rutinerte sydenturisten var taxisjåføren fra Vadsø den perfekte match.

- Det er nesten umulig å beskrive. Vi var sammen i ti dager og bodde på samme rom. Han er fra Vadsø, han er karaoketaxi-sjåfør og han er så klin gæren.

- Men jeg syns det var gøy. Det var så mye rart som skjedde og Gunnar er en god mann. Det er det aller viktigste. Vi fikk en «connection» som var veldig ålreit, sier Svein på premierefesten.


Svein Østvik har i flere år vært den mest profilerte deltageren i realityprogrammet, og har gjort seg bemerket med sine ville fyllekuler.

Nå etter en liten pause, og noen flere år på baken, er det en litt annen Svein som dro på tur til Gran Canaria. Men kjedelig skal det så absolutt ikke bli.

- Jeg vet ikke om jeg tåler noe mindre (alkohol, journ.anm.), for jeg føler ikke at alderen er så gal. Det er mer det at jeg vil ha med meg noen minner, og hvis det blir for høy partyfaktor mister man noe av den gleden og entusiasmen det kan ligge ved å ha det gøy med folk.

Litt mer fornuftig, men ikke så fornuftig at det blir kjedelig, forteller «Charterfeber»-veteranen

Årets sesong er nummer åtte i rekken av den populære TV3-serien. Hilde Skovdahl fortalte på premieren mandag kveld at hun ikke er lysten på mer «Charterfeber». Svein er derimot positiv til nok en runde i syden. 

- Når det er en så god feeling etter på som det er nå. Så absolutt. Jeg klarer nok ikke å si nei, ler Svein.

«Charterfeber» har TV-premiere tirsdag klokken 21:30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!
LES OGSÅ:    Angrer ikke på fyllekulene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer