Fikk kone i 50-årsgave

Eks-ministeren fikk sin elskede Mette Nilstad under Spanias sol – på sin egen bursdag!

GIFTET SEG: Forrige uke giftet tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen seg i Spania med sin kjære Mette Nilstad. Her er 50-åringen avbildet i 2009, mens han fortsatt var politiker for Arbeiderpartiet.  Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Forrige uke giftet tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen seg i Spania med sin kjære Mette Nilstad. Her er 50-åringen avbildet i 2009, mens han fortsatt var politiker for Arbeiderpartiet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Mette er verdens nydeligste kvinne, og jeg er veldig stolt av at hun ville gifte seg med meg. Vi feiret både min 50-årsdag og bryllup, sier Bjarne Håkon Hanssen (50) til Se og Hør.

1. november fikk den tidligere ministeren sin Mette Nilstad (44).

- Vi giftet oss i Palmelunden utenfor sjømannskirken i Villajoyosa. En flott seremoni, med palmer, sol og Middelhavet som ramme. Med noen få venner til stede, røper Bjarne Håkon.


Glemmer ikke.
– Jeg er redd for å glemme bryllups-dagen.Det gjør jeg neppe da jeg giftet meg på min egen bursdag!

På en konferanse om krise- og mediehåndtering i Oppdal sist tirsdag, snakket Bjarne Håkon om den turbulente tiden da det ble kjent at de to var et par.


Bekymret.
– Det er et under at vi kom oss gjennom den tøffe tida, etter at jeg meldte min avgang som helseminister og ville begynne i PR-byrået First House. Jeg var tross alt litt vant til mediepress, men jeg var bekymret for Mette, sa Bjarne Håkon ifølge adressa.no.

Bjarne Håkon var tidligere gift med Anita Ellefsen. De har ett barn sammen, mens han også har tre barn fra sitt første ekteskap.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Siste episode sendes i kveld  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer