- Fikk klump i halsen og vondt i magen

X Factor-deltageren utelukker ikke mer TV.

SLÅTT UT: Ingrid Haukland nådde ikke helt til finalen i X Factor, men er godt fornøyd med at hun kom så langt som hun gjorde. Foto: TV 2
SLÅTT UT: Ingrid Haukland nådde ikke helt til finalen i X Factor, men er godt fornøyd med at hun kom så langt som hun gjorde. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Ingrid Haukland (24) var nær ved å komme med til finalen i «X Factor», men røk ut i programmet som ble sendt fredag. Den populære deltageren satt igjen med blandede følelser da hun gjenopplevde det hele gjennom TV-skjermen i helgen.

- Jeg ble veldig lei meg, og lurte på hva det var som gjorde at jeg ikke kom videre. Skuffelsen gikk jo over i den nærmeste tiden etterpå, men det var rart å se det på TV, da fikk jeg klump i halsen og vondt i magen. Men jeg er veldig fornøyd med at jeg kom så langt som jeg gjorde, sier hun til Seher.no.

Nå ønsker Haukland, som ble født med kreft i begge øynene, å satse videre på karrieren, og utelukker ikke at det blir flere opptredener på TV i tiden fremover.

- Planen fremover er å jobbe mer med musikken, og skrive noen nye låter. Smi mens jernet er varmt. Men det hadde vært gøy å være med på et TV-program igjen. Ikke «X Factor» en gang til, men et program som «Det store korslaget» hadde vært moro, men jeg vet ikke om jeg har tid. Jeg har lyst til å være i rampelyset.

Etter «X Factor»-exiten har Haukland rukket å spille inn en ny sang, som hun har lagt ut på sin Myspace-side (ekstern lenke, red. anm.).

- Jeg skrev sangen i sommer, men spilte den inn etter «X Factor». Det er en sang som handler om kjærlighet. Jeg hadde rett og slett lyst til å skrive en ny låt, og da kom den til meg.

24-åringen har stort sett kun gode ting å si om deltagelsen i talentshowet, men opplevde presset og de sjeldne negative tilbakemeldingene som ubehagelige.

- Det beste med «X Factor» er mulighetene det gir meg, vennene jeg fikk og opplevelsen jeg sitter igjen med. Det er noe av det artigste jeg har vært med på. Det verste er alt stresset og ventingen, i tillegg til at man hele tiden må prestere. Dessuten er det aldri noe kult å få negative kommentarer på det man driver med, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hadde kreft i begge øynene