Fikk klare instrukser på hvordan han skulle fri

Maria Arredondo måtte holde ektemannen i tøylene - og frieriet gikk nesten i vasken.

FORLOVET: Torstein Sødal og Maria Arredondo er nå forlovet, men han fikk ikke helt frie tøyler da han skulle fri...Her fra Allsang på Grensen.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Torstein Sødal og Maria Arredondo er nå forlovet, men han fikk ikke helt frie tøyler da han skulle fri...Her fra Allsang på Grensen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av juli kunne Maria Arredondo (29) bekrefte ovenfor Seoghør.no at hun var forlovet med musikerkjæresten Torstein Sødal (37).

Men frieriet kom ikke overraskende på Maria. Torstein ville nemlig forsikre seg om at hun kom til å si ja, så det var en del hinting på gang, sier han til Her og Nå.

Og den vakre sangfuglen hadde gitt ham en streng beskjed angående frieriet. Torsteins kreative sider måtte nemlig holdes i tøylene.

- Han har fått seg en tydelig forlovede. Jeg hadde gitt klare instrukser om hvordan han ikke skulle fri til meg. Viktig at det bare var oss to, ikke mye folk rundt oss. For sånne ting er veldig privat, sier Maria.

KOSTE SEG: Det nyforlovede paret så ut til å kose seg på Allsang på Grensen.  Foto: Stella Pictures
KOSTE SEG: Det nyforlovede paret så ut til å kose seg på Allsang på Grensen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Frieriet skjedde på et slott i Danmark, men det var rett før alt gikk i vasken.

Gikk nesten i vasken

De var nemlig låst utenfor slottet, de fant ingen ansatte der og hadde ikke mat. De måtte derfor sitte på gangen en hel natt, helt til det kom en ansatt.

- Jeg begynte å lure på om timingen var dårlig. Men så rettet de ansatte på slottet veldig opp. De behandlet oss som kongelige. Vi fikk en ekstra natt på den fineste suiten og fireretters middag - så de la til rette for et frieri, sier Torstein.

Paret ble kjærester i april i fjor etter å ha vært venner og kollegaer gjennom flere år.

VAKKER: Maria Arredondo skal medvirke i Sound Of Music, til høsten.  Foto: Stella Pictures
VAKKER: Maria Arredondo skal medvirke i Sound Of Music, til høsten. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter å ha turnert sammen som musikere flere år på rad, sa det plutselig «bang» da de forsto at vennskapsfølelsene hadde utviklet seg til kjærlighet.

- Fortsatt veldig ferskt

Det forelskede musiker-paret bor sammen på Kampen i Oslo, og skal tilbringe mye tid sammen i høst.

De medvirker begge i «Sound of Music» i Kristiansand, og skal tradisjonen tro, på juleturné.

-  Det er fortsatt veldig ferskt så akkurat nå nyter vi bare tiden sammen uten å ha noen spesielle planer for når og hvor bryllupet skal stå. Vi har et veldig hektisk år med mye jobb, så vi må komme oss gjennom det før vi begynner å tenke på andre ting, har hun uttalt til Seoghør.no

LES OGSÅ: - Ja, vi er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer