Matthew McConaughey:

Fikk klar beskjed av kona

Skuespilleren kan takke kona for den sterke fotballinteressen.

MÅTTE INNFINNE SEG: Skuespiller Matthew McConaughey ble pent nødt til å begynne å like fotball da han møtte kona Camila Alves i 2006. Foto: Chelsea Lauren /REX / NTB
MÅTTE INNFINNE SEG: Skuespiller Matthew McConaughey ble pent nødt til å begynne å like fotball da han møtte kona Camila Alves i 2006. Foto: Chelsea Lauren /REX / NTB Vis mer
Publisert

Matthew McConaughey (51) er mest kjent for å være blant de mest brukte skuespillerne i Hollywood. 51-åringen har vært å se i utallige filmer siden han debuterte på starten av 1990-tallet, og på mange måter toppet karrieren seg da han vant Oscar-prisen for beste mannlige skuespiller for filmen «Dallas Buyers Club» i 2014.

Mer ukjent er nok 51-åringens interesse for fotball. Han ble til og med nylig deleier i den amerikanske fotballklubben Austin FC, som ble stiftet i januar 2019, skriver CNN.

McConaughey hadde aldri forestilt seg at han en dag skulle bli medeier i en fotballklubb. Men kona Camila Alves (39) sørget for å endre på det. Riktignok spilte skuespilleren amerikansk fotball i sin ungdom, men da han møtte kona i sin tid, fikk han en klar beskjed.

- Du møter kvinnen i ditt liv, og hun er fra Brasil. Juhu! Hun sa: «Du har bare å lære deg å kjenne denne type fotball, Mr. McConaughey», sier den berømte skuespilleren til CNN.

Reiser verden rundt

Møtet med kona førte til en sterk lidenskap for fotball. Interessen har ekteparets tre barn Levi (12), Vida (11) og Livingston (8) også arvet, sier han videre i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer