Fikk klar beskjed av kona

- Du må få deg en jobb der du reiser mer enn 100 dager i året.

STRENG BESKJED: Kona Elisabeth ga Odd-Bjørn Hjelmeset klar beskjed om at han måtte skaffe seg en jobb med mye reising, etter at han la opp som skiløper. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STRENG BESKJED: Kona Elisabeth ga Odd-Bjørn Hjelmeset klar beskjed om at han måtte skaffe seg en jobb med mye reising, etter at han la opp som skiløper. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere skistjernen, Odd-Bjørn Hjelmeset (40), la opp som toppidrettsutøver etter femmila i Holmenkollen for tre måneder siden.

Før han la opp, fikk Hjelmeset klar beskjed fra kona om å skaffe seg en jobb der han reiser mer enn 100 dager i året. Ellers ville han komme til å krepere.

- Vi har jo tre unger, men når jeg er hjemme mener kona at vi har fire, sier han til Dagbladet.

Odd-Bjørn og kona Elisabeth har tre barn på henholdsvis 17, 11 og 8 år. Hun synes bare det er bra at ektemannen er mye ute og reiser.

- Hun synes det er helt topp, kona mi er kontrollfrik og vil helst ha styringen selv. Men nå skal vi faktisk på ferie hele familien. Det blir spennende, å prøve ferie. Det blir vel krangling før vi har nådd flyplassen. Så jeg tror jeg må ta med sykkelen, sier han humoristisk til avisen.

Hjelmeset har ti medaljer fra VM og OL, med gullet på femmila i Sapporo i 2007 som kanskje den største bragden.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Moser TV3 i matkrig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer