Fikk kjoleslakt på prisutdeling

Sarah Michelle Gellars to år gamle datter plukket ut mammas antrekk.

HJALP MAMMA: Sarah Michelle Gellars to år gamle datter Charlotte plukket ut kjolen Gellar hadde på seg på prisutdelingen Golden Globe.  Foto: All Over Press
HJALP MAMMA: Sarah Michelle Gellars to år gamle datter Charlotte plukket ut kjolen Gellar hadde på seg på prisutdelingen Golden Globe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Michelle Gellar (34) fikk moteslakt for sin blå og hvite Monique L’huillier-kjole under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Selv var skuespilleren svært fornøyd med antrekket, som ikke var valgt av en stylist, men av datteren Charlotte (2).

- Jeg prøvde ikke så mange kjoler. Datteren min gikk rett opp til denne kjolen og sa «mamma, ta på deg denne», så jeg tok på meg den, sier hun ifølge magasinet People.

Mens mange andre stjerner ikke overlater noe til tilfeldighetene før et viktig arrangement, stolte Gellar blindt på datterens meninger.

- Hun elsket kjolen, så jeg lot henne plukke ut vesken og skoene også.

Ikke alle elsket den spesielle kjolen, og Gellar har havnet på verst kledde listene hos Us Magazine, The Mirror og International Herald Tribune. 

«Kjolen får henne til å se ut som en hippie-brud som burde returnere til 1970-tallet. Vi anbefaler henne å heller få stylinghjelp fra noen som kan spise fast føde» skriver International Herald Tribune.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma for første gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer