Harry Styles:

Fikk kjendisvikar da babyalarmen gikk

Harry Styles fikk kun to og en halv time på å forberede seg på vikariatet for James Corden.

GOD TONE: Ut i fra denne skjermdumpen av «Carpool Karaoke», har popstjernen Harry Styles og James Corden funnet tonen. Ikke rart førstnevnte stilte opp da TV-stjernen ble pappa for tredje gang. Foto: Skjermdump / The Late Late Show / CBS
GOD TONE: Ut i fra denne skjermdumpen av «Carpool Karaoke», har popstjernen Harry Styles og James Corden funnet tonen. Ikke rart førstnevnte stilte opp da TV-stjernen ble pappa for tredje gang. Foto: Skjermdump / The Late Late Show / CBS Vis mer
Publisert

(Se og Hør): James Corden (39) har gjort stor suksess som programleder i «The Late Late Show», spesielt med segmentet «Carpool Karaoke».

Der har han sunget duett berømte passasjerer som Adele, Lady Gaga, Brtiney Spears, Miley Cyrus og Will Smith.

Selv om TV-profilen ofte jobber med store stjerner, var det noe helt annet som opptok ham denne uken.

I sommer ble det nelig kjent at James Corden, som er gift med Julia Carey, ventet sitt tredje barn, og denne uken ble familien endelig utvidet. Det kunne TV-stjernen gladelig formidle på Twitter.

«I dag kom vår vakre datter til verden. Det står bra til med henne og moren. Vi klarer ikke slutte å smile.»

Corden takket samtidig popartisten Hary Styles (23). Faktisk dediserte han siste del av statusoppdateringen til One Direction-stjernen - med god grunn.

Dro rett fra sykehuset

«Takk til deg, Harry, for at du steppet inn på kort varsel, bare to og en halvtime i forveien», skrev han.

Harry Styles tok utfordringen på strak arm, og han benyttet samtidig sjansen til noen stikk om programlederen.

- Jeg var på sykehuset rett før jeg dro hit [til TV-studioet], og hun ligner veldig på James - mest fordi James ser ut som en forvokst baby, fleipet «Sign of the Times»-sangeren.

I gjestestolen satt kjente skuespillere som humorprofilen Owen Wilson (49) og «Unbreakable Kimmy Schmidt»-aktuelle Jane Krakowski (49).

Det er ikke først gang at popstjernen tar kontroll på «The Late Late Show». I mai inntok han talkshowet i en hel uke, med musikalske innslag i hver episode.

Smask på truten

Harry Styles og James Corden har tilsynelatende god kjemi. Det ble tydelig i en julespesial av «Carpool karaoke», som ble sendt kvelden før.

GODE VENNER: Harry Styles har flere ganger vært gjest i programmet til James Corden. Her er de sammen i hans populære innslag «Carpool Karaoke». Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Harry Styles har flere ganger vært gjest i programmet til James Corden. Her er de sammen i hans populære innslag «Carpool Karaoke». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Her synger flere store stjerner. I tillegg til Harry Styles, preges innslaget av Katy Perry, Usher, Miley Cyrus, Bruno Mars, Pink, Sam Smith, Ed Sheeran and Kelly Clarkson.

Her gir han programlederen en overraskende førjulsgave, nemlig en smask på truten.

- Jeg vil benytte anledningen til å annonsere at vi også venter barn, vitset den norgesaktuelle artisten.

- Merkelig og absurd

James Corden tok med seg familien til USA i 2015. Briten overtok da «The Late Late Show» for Craig Ferguson (55).

I fjor sommer forklarte «Carpool karaoke»-stjernen hvordan han møtte kona, samtidig som han tok et oppgjør mot kroppsidealet i Hollywood.

I et intervju med The Rolling Stone hevdet han at overvektige personer aldri finner lykken i romantiske komedier.

- Jeg har aldri skjønt, når jeg ser på romantiske filmer, denne forestillingen om at mindre attraktive eller overvektige folk, av en eller annen grunn, ikke blir forelsket i hverandre, sa han til magasinet og fortsatte:

- Hvis dette forekommer, fremstilles det som merkelig og absurd - og slik er det ikke. Det er akkurat det samme. Jeg møtte min kone; hun hadde knapt en TV og jobbet for Save the Children. Vi satte oss ned sammen en kveld og vi falt for hverandre, sa han.

LES OGSÅ: «Jegertvillingene» avslører detaljen som skiller dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer