- Fikk kjeft når jeg kalte han «pappa»

Den 20 år gamle modellen Elizabeth Brofos har ikke hatt den mest normale oppveksten med en far som «Pushwagner».

MODELL: Elizabeth følger i sin fars kreative fotsspor - dog som modell - og satser på en internasjonal karriere. Her sammen med mamma Ellen og pappa Terje på premieren av Pushwagner-filmen tidligere i høst. Foto: stella pictures
MODELL: Elizabeth følger i sin fars kreative fotsspor - dog som modell - og satser på en internasjonal karriere. Her sammen med mamma Ellen og pappa Terje på premieren av Pushwagner-filmen tidligere i høst. Foto: stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I 1991 ble Terje Brofos, aka kunstneren Pushwagner, far til Elizabeth Brofos (20). Selv har hun aldri sett på ham som en far. Det er kun siste året har hun har fått lov til å kalle ham «pappa».

- Før fikk jeg alltid kjeft når jeg sa det. Han er ikke et A4-menneske og har aldri vært en far for meg. I så fall er det på en veldig spesiell måte, sier hun til Dagbladet.

Pushwagner og ekskona Ellen Elisabeth Alstad (60) møttes på fest en gang tidlig på 80-tallet og giftet seg to år etter det første møtet. Paret levde et omflakkende liv i storbyer som New York og Paris.

- Vi levde ofte på sultgrensa. Vi hadde ikke penger eller noe sted å bo, og levde vare for å lage bilder. Vi solgte for en slikk og ingenting for å ha penger. Alt dreide seg om kunst, forteller Alstad.

Etter skilsmissen i 1997 flyttet Pushwagner fra Skien til Oslo, og det var etter dette at Terje gjennomgikk sin mest utagerende periode i livet sitt. Han levde på gata og på mange av byens utesteder - avhengi av narkotika og alkohol. For familien ble det vanskelig å forholde seg til ham.

- Det var grusomt og se, og vanskelig å ikke kunne hjelpe ham. Vi trodde ikke han skulle overleve, sier datteren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: P4-stjerne måtte fjerne brystet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer