Thomas Gullestad og Ailo Gaup:

Fikk kjeft av myndighetene

- Likte ikke at vi lekte sjamaner.

ULOVLIG: Thomas Gullestad og Ailo Gaup utfører ulovlig gatesalg i Monaco. Foto: Espen Solli / TV 2
ULOVLIG: Thomas Gullestad og Ailo Gaup utfører ulovlig gatesalg i Monaco. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

TV 2s nye programkonsept «I fyr og flamme», som ledes av tidligere sportsanker Simon Nitsche (30), er i disse dager i full gang.

I programmet skal tre kjendisduoer hevde at de har utført elleville og vågale utfordringer, som et panel skal gjette om stemmer eller ikke.

- «Billig underholdning»

I torsdagens episode får vi se Ailo Gaup (44) og Thomas «Fingern» Gullestad (42) som forsøker å tjene penger på gaten i Monaco, utkledd som sjamaner.

Pinlig: Thomas «Fingern» Gullestad blir tydelig flau av det hans «I fyr og flamme»-makker Ailo Gaup serverer i svenske «Idol». Video: TV 2/TV4/Fremantle Vis mer

De hadde som mål å tjene 3000 kroner i løpet av tre timer, men de hadde derimot én utfordring: Pengene måtte tjenes på gaten.

Til Nettavisen forteller duoen at de hadde noen vanskeligheter med myndighetene i Monaco ettersom det ikke er lov å tjene penger på gaten i landet.

Som et forsøk på å få myndighetene unna kledde de seg derfor ut som sjamaner.

- Da kom myndighetene å bjeffet på oss, de likte ikke at vi surret rundt med koffert og lekte sjamaner. Jeg tror ikke de var så giret på sånn type «billig underholdning» i gatene, forteller Gullestad til Nettavisen.

Programleder Simon Nitsche blir rundlurt av to kollegaer i programmet «i fyr og flamme». Video: TV 2 Vis mer

Fant en utvei

Etter hvert kom Gullestad og Gaup i kontakt med noen som også drev med gatesalg. Da fikk de tips til hvordan de skulle gjøre det uten å bli oppdaget.

– Han solgte malerier for omkring 8000 euro, og fortalte at han bodde litt rundt omkring. De holdt det gående som oss på et undergrunnsnivå.

Ifølge avisen var ikke samboerne deres veldig imponert over det de hadde gjort. Det var nemlig Anne Rimmen (41) og Jenny Skavlan (36) som var kveldens dommerpanel under torsdagens episode.

- Jenny var heller ikke veldig imponert over hva vi hadde klart å hoste opp etter at jeg hadde reist fra familien i flere dager for å gjøre et «kjempeviktig» opptak i Monaco, sier Gullestad.

LES OGSÅ: Simon Nitsche: Derfor var han «borte»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer