Gunhild og Petter Stordalen:

Fikk kjeft av kona etter Instagram-stunt

Petter Stordalen ba om unnskyldning etter hestetabben.

KJEFT: Gunhild Stordalen er ikke imponert over ektemannens valg på hesteryggen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KJEFT: Gunhild Stordalen er ikke imponert over ektemannens valg på hesteryggen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag denne uken la hotellkongen Petter Stordalen (54) ut en video på sin Instagram-profil hvor han er på ridetur i Spania.

Siden videoen ble delt har Petter høstet flere kommentarer, men det er imidlertid én kommentar som skiller seg ut. Kona Gunhild Stordalen (38) kjefter nemlig på ektemannen, og sikter til at Petter ikke bruker hjelm.

- Hva skjedde med hjelmen, Petter Stordalen? Dette er siste gang kona di og GP vil la deg dra på guttetur hvis du glemmer deg og glemmer å beskytte din beste del, kommenterte hun.

I ettertid har Petter kommentert tilbake til kona:

- Superkjæresten, du har rett som vanlig! Jeg ligger paddeflat. Et øyeblikk av overtenning kombinert med en overdose hestekrefter. Neste gang blir det hjelm, skriver han i kommentarfeltet.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Petter Stordalen.

Saken fortsetter under bildet.

UTEN HJELM: Petter Stordalen imponerer på hesteryggen, men kona Gunhild er ikke imponert over at ektemannen lot hjelmen ligge. Foto: Skjermdump, Instagram
UTEN HJELM: Petter Stordalen imponerer på hesteryggen, men kona Gunhild er ikke imponert over at ektemannen lot hjelmen ligge. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Falt av hesten

At det er viktig å beskytte seg når man sitter på hesteryggen, ble prinsesse Märtha Louise (46) et bevis på i forrige uke, da hun falt av hesteryggen under Oslo Horse Show og pådro seg et brudd i foten.

Personlig assistent for Märtha Louise, Carina Scheele Carlsen bekreftet overfor Se og Hør at fallet resulterte i et brudd, men at det gikk bra med prinsessen, til tross for at hun måtte se resten av ridekonkurransen fra sidelinjen.

Märtha deltok i en internasjonal konkurranse, i Oslo Horse Show på Telenor Arena, for første gang etter at hun la opp for 17 år siden, da hun torsdag red inn til tredjeplass.

Blant tilskuerne var dronning Sonja (80) og kong Harald (80), som hadde tatt turen til Telenor Arena for å heie på datteren. Kongeparet holdt en lav profil da de satte seg på tribunen for å se på konkurransen torsdag.

BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Senere samme dag ble det bekreftet at hun hadde brukket foten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Senere samme dag ble det bekreftet at hun hadde brukket foten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Ble skremt

Også svenske Benny Borg har tidligere i år skadet seg i hesteulykke. Benny sa til VG etter ulykken at han fikk seg en «stjernesmell».

- Jeg kjente med en gang at jeg kunne røre på beina og armene, men jeg klarte ikke å reise meg opp. Så jeg fikk da klar ordre om å ligge i ro. Jeg lå vel i regnet én time, halvannen før ambulansen kom, sa den folkekjære artisten, som ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo etter at han hadde pådratt seg et horisontalt brudd i halebenet.

Det var politiet i Innlandet som den gang meldte om ulykken, etter at et hestefølge på 20 personer i Valdres hadde vært på tur da hestene hadde blitt skremt. Benny Borg var en av rytterne som falt av hesten.

Saken fortsetter under bildet.

SKADET: Benny Borg skadet seg tidligere i år etter å ha ramlet av hesteryggen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKADET: Benny Borg skadet seg tidligere i år etter å ha ramlet av hesteryggen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Ble kastet i vannet

- DET GÅR LITT OPP OG NED: Petter Stordalen snakket om kona Gunhilds sykdom da han gjestet «Skavlan» fredag 16. oktober. Video: NRK Vis mer Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang Petter har skapt overskrifter for sin deling på sosiale medier. Tidligere i år samlet han nemlig familien Stordalen til spillkveld og det så ut som at det gikk hardt for seg.

Hotellkongen delte nemlig en video på Instagram hvor han ble kastet på sjøen av sønnene.

- Det var kidsa som mente jeg hadde behov for en avkjøling, sa 54-åringen til Se og Hør, og la til at det var etter at de hadde spilt Bezzerwizzer, et spørrespill.

Saken fortsetter nedenfor.

Han forklarte videre at han ikke var alene med å havne i vannet.

- Jeg fikk til slutt dratt alle med i vannet.

STORSLÅTT: Under 16.mai-festen i 2014 hadde Petter og Gunhild matchende antrekk. Foto: NTB scanpix
STORSLÅTT: Under 16.mai-festen i 2014 hadde Petter og Gunhild matchende antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under videoen skrev Stordalen at han fikk hjelp av hunden Öbbe som prøver å hjelpe han.

«Fatter'n må i vannet etter tap i spill. Ôbbe prøver å hjelpe meg», skriver han under videoen.

Alvorlig syk

Petter giftet seg med Gunhild Stordalen i 2010 i et luksusbryllup i Marrakesh, Marokko. Siden den gang har Gunnhild blitt alvorlig syk. Helt siden 2014 har hun kjempet med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose.

I oktober i fjor erkjente hennes ektemann at hun ikke kommer til å få noe langt liv.

MR. OG MRS: Petter Stordalen og Gunhild Stordalen gifta seg i Marokko i 2010. Her er paret på miljøstiftelsen Zero sin konferanse på Gardermoen det året. Foto: NTB scanpix
MR. OG MRS: Petter Stordalen og Gunhild Stordalen gifta seg i Marokko i 2010. Her er paret på miljøstiftelsen Zero sin konferanse på Gardermoen det året. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han forklarte til svenske Göteborgs-Posten at de tidligere stamcelletransplantasjonene har gått bra, men la vekt på at behandlingene er eksperimentelle. Dermed er det umulig å vite når, eller om, kona vil bli frisk.

- Usikkerheten er stor, og dette er den siste sjansen vi har. Vi vet at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv, men at hun kommer til å få et spennende og godt liv.

- Vi vet bare ikke hvor lang tid vi har, sa Stordalen til den svenske avisen.

LES OGSÅ: Grevinne Alexandra gjorde som Siv Jensen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer