Fikk kjærlighetssorg etter «Skal vi danse»

- Det var som om hjertet ble revet ut, sier Linda Johansen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I høst har flere norske kjendiser vist nye sider av seg selv på TV 2-parketten under «Skal vi danse».

En som trivdes spesielt godt på parketten var Linda Johansen (46) som synes det var ekstra tøft da hun måtte forlate konkurransen.

- Den siste uken gråt jeg hele uken av smerte fordi jeg brakk ribbeinet. Så gråt jeg i tre dager etterpå da jeg røk ut av konkurransen. Mitt siste minne med «Skal i danse» var bare grining. Det var helt grusomt. Jeg gråt og gråt og hadde kjærlighetssorg, sier Johansen til Seoghør.no.

VIL DANSE MER: Linda Johansen og Jarl Goli fikk kjærlighetssorg etter at de måtte forlate «Skal vi danse». Foto: FameFlynet Norway
VIL DANSE MER: Linda Johansen og Jarl Goli fikk kjærlighetssorg etter at de måtte forlate «Skal vi danse». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Grusomt å forlate konkurransen

Lørdag gjorde Linda et minicomeback på parketten sammen med resten av de utstemte deltagerne. Og spesielt godt var gjensynet med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Det ble enda litt flere tårer hver gang Johansen så Glenn Jørgen etter danse-exiten.

SAVNER PARTNEREN: Linda savnet Glenn Jørgen Sandaker og synes det var tungt å se ham etter konkurransen.  Foto: FameFlynet Norway
SAVNER PARTNEREN: Linda savnet Glenn Jørgen Sandaker og synes det var tungt å se ham etter konkurransen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Hver gang jeg så Glenn Jørgen så var det som hjertet ble revet ut. I en alder av 46 trodde jeg ikke at jeg skulle bry meg, men det er helt grusomt. Det er som å bli dumpet, forteller Linda.

Også Jarl Goli skulle gjerne vært lenger på dansegulvet og fikk en knekk etter å ha røket ut.

- Første uken gikk greit, men andre uken har du kjærlighetssorg. Du savner partneren din som du begynner å få en god kontakt med. Vi er nødt til å være så personlige og det er så intenst og da må man stole på partneren sin. Det var en kjærlighetssorg som varte én uke.

LES OGSÅ: - Hender jeg får blackout på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer