Fikk kjærlighetsråd av Linni

- Vi fortalte hverandre våre innerste hemmeligheter, sier Charlotte Thorstvedt.

SEOGHØR.NO: Charlotte Thorstvedt (28) og Linni Meister (29) er to av kjendisene som for tiden konkurrer om å vinne TV3s uhøytidelige realityserie «Kongen på haugen».

Til Seoghør.no avslører Charlotte at de to fikk et spesielt godt forhold under innspillingen.

- Vi har blitt så sinnssykt godt kjent. Vi sover på samme rom. Linni har blitt min sister from another mister, vi har «bondet» skikkelig, sa hun da vi møtte henne under innspillingen.

Etter at innspillingen var over, satt de to kvinnelige kjendisene på kveldene og diskuterte personlige saker.

NY SERIE: Den nye serien Kongen på haugen er i gang på TV3. Foto: TV3
NY SERIE: Den nye serien Kongen på haugen er i gang på TV3. Foto: TV3 Vis mer

Blant annet kom Linni - som er forlovet med kjæresten Olav Tvenge (30) - med kjærlighetsråd til sin nye venninne.

Saken fortsetter under bildet.


- Vi satt hver kveld og la ut om våre kjærlighetslivene våre, og fortalte hverandre de innerste hemmelighetene og problemene. Så vi fikk tømt oss hver kveld, sier Charlotte.

Charlotte bekreftet i august i 2014 at hun hadde blitt kjæreste med amerikanske Alex Herman, da de to dukket opp på Line of Oslo-visningen i Oslo.- Linni gir meg kjempebra råd. Jeg vil ikke avsløre noe spesifikt, men de er superstøttende og koselige, sier hun til Seoghør.no.

Også for Linni Meister var innspillingen av «Kongen på haugen» en fornøyelig opplevelse. Hun kom veldig tett på Jan Thomas - i tillegg til Charlotte Thorstvedt.

BRYLLUPSPLANER: Linni Meister planlegger for tiden bryllup med kjæresten Olav Tvenge. Her er de to under en visning av designeren Børre Olsens smykker «So-Be». Foto: Tor Lindseth
BRYLLUPSPLANER: Linni Meister planlegger for tiden bryllup med kjæresten Olav Tvenge. Her er de to under en visning av designeren Børre Olsens smykker «So-Be». Foto: Tor Lindseth Vis mer- De jeg fikk nærmest forhold til var kanskje de jeg ikke trodde jeg skulle få et godt forhold til. Jan Thomas ble en av mine nærmeste venner der inne. For en fantastisk person, han er en av de beste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv.

- Og Charlotte Thorstvedt og jeg ble som søstre, sier Linni til Seoghør.no.

Se videoklipp fra serien her:


«Kongen på haugen» sendes tirsdager klokken 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Det kan skje når som helst nå