FORELSKET: - Jeg elsker Morten! Jeg gjør virkelig det. Men det morsomme er at jeg la merke til ham fire måneder før jeg sto fram offentlig som homofil, sier Sturla Berg-Johansen. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: - Jeg elsker Morten! Jeg gjør virkelig det. Men det morsomme er at jeg la merke til ham fire måneder før jeg sto fram offentlig som homofil, sier Sturla Berg-Johansen. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk kjærlighetsråd av dødssyk far

- Han forsto at jeg var rådvill, avslører Sturla Berg-Johansen.

SEHER.NO: Mens Sturla Berg-Johansens (41) far lå for døden, rådet han sønnen om å skaffe sef en mannlig kjæreste.

- Han forsto at jeg var rådvill når det kom til kjærlighet og damer. Men han visste ikke at jeg hadde flørtet med tanken tidligere. En uke før han døde sa han: "Sturla. Skaff deg en mann, da vel! Det viktigste er at du ikke er ensom og alene". Dessverre fikk han aldri oppleve at jeg fant den store kjærligheten, og det er jeg veldig lei meg for, sier Sturla til VG.

41-åringen hadde et nært forhold til sin far. Likevel luftet han aldri tankene om at han kunne være homofil mens faren ennå levde.

- Jeg fornektet følelsene og tankene om at jeg var homofil da jeg var alkoholiker. Den gangen da jeg ble edru var det viktigste for meg å forbli nettopp det, og det har jeg vært i snart ti år nå. Likevel våget jeg ikke å kjenne på de andre følelsene jeg hadde før i 2007 - selv om jeg hadde tenkt tanken fra jeg var 16 år, forteller Berg-Johansen.

I februar sto han altså fram som homofil. Like etterpå fant han kjærligheten med den 18 år yngre Se og Hør-journalisten Morten Hegseth (23).

- Jeg elsker Morten! Jeg gjør virkelig det. Men det morsomme er at jeg la merke til ham fire måneder før jeg sto fram offentlig som homofil, sier den norske komikeren til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Kvinnfolk hylte av latter