SLANKET VEKK 100 KILO: Espen Aalberg meldte seg på Robinsonekspedisjonen etter å ha slanket vekk 100 kilo. På castingen møtte han en jente som nå er hans kjæreste. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SLANKET VEKK 100 KILO: Espen Aalberg meldte seg på Robinsonekspedisjonen etter å ha slanket vekk 100 kilo. På castingen møtte han en jente som nå er hans kjæreste. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Fikk kjæreste i Robinson

- Jeg har rett og slett funnet den store lykken...

SEHER.NO: Espen Aalberg (34) avslørte til Seher.no tidligere i år at han bestemte seg for å virkeliggjøre drømmen om å melde seg på "Robinsonekspedisjonen" etter å ha slanket vekk 100 kilo.

Men intervjurundene før innspillingsstart, som førte til at Espen ble en av de 20 som fikk reise til Malaysia, endte med mer enn en plass i høstens storsatsning på TV3.

Til Oppland Arbeiderblad sier Espen at han ble sittende og prate med Hamar-jenta Guro Pettersen, og nå er paret kjærester.

- Vi castet sammen og jeg falt pladask. Vi ble sammen rett før jeg reiste. Hun er en rå dame. Jeg har rett og slett funnet den store lykken. Vi har store planer for fremtiden, sier trailersjåføren fra Hadeland til avisa.

Men selv om kun han fikk bli med i "Robinsonekspedisjonen", er ikke Espen så veldig lei seg for at kjæresten ikke ble med.

- Det var kanskje greit at hun ikke ble med til Malaysia. Kanskje hadde vi komme på forskjellige lag og det kunne fort blitt litt dritt da, sier han til Oppland Arbeiderblad.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gikk ned 100 kilo før Robinson