Fikk kjæreste etter Paradise

- Jeg er veldig lykkelig om dagen.

PÅ FEST: Paradise Hotel-deltagerne var mandag kveld samlet på premierefest i Oslo, for å feire seg selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PÅ FEST: Paradise Hotel-deltagerne var mandag kveld samlet på premierefest i Oslo, for å feire seg selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
SEOGHØR.NO: I årets «Paradise Hotel» er alle deltagerne single når de mandag sjekker inn i TV3s realityserie for å kjempe om å finne en av det motsatte kjønn å dele rom med fra uke til uke.

Men for modellen Camilla Karlsen Bøvollen (20) tok singellivet slutt kort tid etter at hun kom tilbake fra Mexico.

Til Seoghør.no bekrefter hun at hun er heftig forelsket om dagen. Men hun vil ikke røpe navnet på sin nye drømmemann.

- Jeg er veldig lykkelig om dagen. Han er helt fantastisk. Men fordi det er så tidlig vil jeg ikke si hvem det er ennå.

Sammen med Paradise-kollega?

Flere rykter vil imidlertid ha det til at det er «Paradise Hotel»-kollegaen Andreas Bolme Akselsen (23), som har kapret Camillas hjerte.

Seoghør.no kjenner til at de to - som begge bor i Oslo - skal ha hatt hyppig kontakt etter at de kom hjem fra Mexico, og de siste dagene har de begge utvekslet hete meldinger via Facebook.

«Synes onepiece'n min ser utrolig bra ut på beste gutten! Hihi ♥ — with Andreas Akselsen.» skrev Camilla lørdag på sin Facebook-side og la ut et bilde av sin realitykollega.

Til Seoghør.no sier Camilla - som tidligere har vært med i TV 2-serien «Svenskehandel» da hun fikk silikoninnegg i brystene - at det ikke var kjærlighet ved første blikk, da hun møtte sin foreløpig navnløse kjæreste.

- Det var ikke kjærlighet ved første blikk, det tok litt tid. Men så falt jeg for hans fantastiske utstråling og han får meg til å le, sier hun.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-deltagere