Fikk Justin til å gråte

Selena Gomez gjorde narr av eks-kjæresten på TV.

SEOGHØR.NO: I januar ble det helt slutt mellom superparet Selena Gomez (20) og Justin Bieber (19) etter endel frem og tilbake.

Mens Gomez virker å takle bruddet fint, ser det ut som om Bieber har hatt vanskeligere for å gi slipp på den mørke skjønnheten. Og den siste tiden har han fått mye oppmerksomhet for sin dårlige oppførsel.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, noe som fikk fansen til å rase. Deretter ble det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Mandag gjestet Selena TV-programmet «Late Show with David Letterman», og her avslørte hun til talkshow-verten at hun har det veldig bra for tiden.

- Sist gang du var her, var du kjæreste med Justin Bieber. Sånn er det ikke lenger, sa Lettermann til henne.

- Nei, jeg er singel og har det kjempe fint, smilte hun etter en voldsom applaus fra publikum.

- Forrige gang Justin var her hadde vi en samtale, og han sa noe og jeg sa noe. Han sa noe igjen, og jeg sa noe, og så fikk jeg ham til å gråte, fortsatte Letterman.

- Da er vi to, svarte hun til stor latter fra salen.

Nylig avslørte også den søte 20-åringen at hun gjerne vil ha en flott kjæreste, men at hun ikke er på leting akkurat nå.LES OGSÅ: Lindsay raser mot Bieber