De fengslede kjendisene:

Fikk julemat i fengsel - dette spiste de

Joe Exotic skal blant annet ha fått ovnsbakt høne på juletallerkenen.

JUL I FENGSEL: «Tiger King»-profilen Joe Exotic kan trolig spise seg god og mett på julemat i fengselet. Foto: Netflix / AFP / NTB

JUL I FENGSEL: «Tiger King»-profilen Joe Exotic kan trolig spise seg god og mett på julemat i fengselet. Foto: Netflix / AFP / NTB

Vis mer
Publisert

Det å feire jul i fengsel kan for de aller fleste høres nokså sørgelig ut. For kjente fjes som Joe Exotic (57) og Mossimo Giannulli (57), som sitter bak lås og slå, er nok denne julen annerledes enn hva de er vant til.

Heldigvis for fengselsfuglene, disker fengslene opp med en aldri så liten julemeny for de innsatte. TMZ, gjengitt av New York Post, har fått kloa i menyene, og melder om hva de fengslede kjendisene har fått å bite i under den store høytiden.

Roastbiff og ostekake

«Full House»-skuespiller Lori Loughlin (56) skal ha fått indisk høne i saus, samt roastbiff med pepperrotsaus i julen. Hun skal også trolig ha inntatt pilaff, et rundstykke med honning- og eplesmør, smørstekt rosenkål, ostekake med gresskar, fersk frukt og fått valget mellom grateng eller bakt potet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer