PÅ SCENEN SAMMEN: Den 6. mars skal Ravi og Solveig Kloppen lede Spellemannprisen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
PÅ SCENEN SAMMEN: Den 6. mars skal Ravi og Solveig Kloppen lede Spellemannprisen. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Fikk jobben på grunn av høyden

Og nå må Solveig Kloppen og Ravi finne ut om de skal stå nakne på scenen...

SEHER.NO: Den 6. mars går Spellemannprisen av stabelen på TV 2, og for første år skal Solveig Kloppen (38) og Ivar "Ravi" Johansen (33) lede showet.

Til Seher.no forteller duoen at de ikke tror det er tilfeldig at det nettopp ble de to som fikk det ærefulle oppdraget.

- Det har vi funnet ut. De kommer til å spare veldig mye i dekor fordi vi er så lave. De kommer til å spare en meter på dekorutgiftene, så det skjønner vi jo godt, sier Ravi når programlederne møter Seher.no mandag.


Se videointervju med Spellemann-programlederne nederst i saken. 

"Senkveld"-gutta Thomas Numme (39) og Harald Rønneberg (36) har i seks år hatt suksess som Spellemannpris-programledere, men nå gir de altså stafettpinnen videre til Kloppen og Ravi.

I fjor stjal Numme og Rønneberg showet da de dukket opp naken på scenen, og årets programledere ser ikke bort i fra at det samme kan skje i år.

- Vi må jo finne ut om vi skal stå nakne på scenen eller ikke. Det er jo veldig mye å ta stilling til da, sier Ravi.


- Ivar vil veldig gjerne, jeg er litt mer tilbakeholden... legger Kloppen til.

Programlederne har imidlertid ikke planlagt noen antrekk for den store kvelden, så å komme naken mener de kan være det enkleste.

- Vi tar det på sparket!

Kloppen og Ravi er begge nybakte foreldre, og tar fri fra permisjonene sine for å lede prisutdelingen. De synes begge det er fordeler med å ha være foreldre når de skal ta fatt i vertsoppgaven.

- Det er veldig hyggelig. For hvis alt går galt og hele Norge hater oss, så er det fremdeles to stykker som er glad i oss.


Kloppen har tidligere vært programleder i "Idol", og var senest i 2008 programleder for "Hjelpekorpset" på TV 2, mens Ravi har vært programleder for "Landeplage" på NRK.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: Splitter nakne Sprellemenn[obj:media:8321]