Kim Kardashian:

Fikk jakke til en halv million

Kardashian-barnas gaver tilsvarer fort flere årslønner.

DYR KJÆRLIGHET: North West har rukket å bli seks år. Foregående julemorgener har hun fått dyre gaver, men det meste blir gjort til skamme sammenlignet med årets gave. Foto: NTB scanpix
DYR KJÆRLIGHET: North West har rukket å bli seks år. Foregående julemorgener har hun fått dyre gaver, men det meste blir gjort til skamme sammenlignet med årets gave. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld pakket nordmenn flest opp gaver med familiene sine. I USA og andre steder i verden, er det derimot kutyme at gaveåpningen først skjer første juledag, eller Christmas day, som det heter. Derfor er Instagram-feeden din trolig full av gavene til amerikanske stjerner i dag.

Det er få som tar jul like på alvor som Kardashian/Jenner-klanen, og i år har de gått enda et skritt lengre. I sosiale medier har familien begynt å dele gavene de har kjøpt til hverandre, og som alltid er det barna som får det aller meste.

Stormi Wester (1), datteren til Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28), har fått et eget hus i hagen - som får utleiehybler i Oslo til å virke bøttekott. Det var bestemor Kris Jenner (64) som ga den 22 måneder gamle babyen huset, som står i hagen til Kylie. Dette valgte sminkestjernen selv å dele på sin Youtube-kanal, og det er åpenbart at den vesle kjendisdatteren ble mer enn begeistret da hun fikk se huset.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Hus og helt

Kris Jenner begynte å gråte da hun så barnebarnets reaksjon. Det er ikke helt tilfeldig. Da Kylie var liten, hadde hun nemlig et lignende hus i sin hage. Stormi sitt tar likevel det meste til et nytt nivå.

Huset inneholder flere rom, to etasjer, en terrasse og platting. Kris hadde også klart å kjøpe tilbake alle de originale møblene som Kylie hadde i sitt lekehus en gang i tiden. Det er ikke kjent hva millionæren betalte for huset, men det var tvilsomt et billig byggeprosjekt.

WOW: Dette huset fikk Stormi av sin bestemor, Kris Jenner. Det er på størrelse med en studenthybel, og har hage som et palass. Foto: Kylie Jenner / Instagram
WOW: Dette huset fikk Stormi av sin bestemor, Kris Jenner. Det er på størrelse med en studenthybel, og har hage som et palass. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Flere nettsider anslår at det kan være billig å bygge et lekehus, men det kan også bli svært dyrt. De aller dyreste kan koste opp mot en million kroner.

I videoen ser man åpenbart at lille Stormi blir glad for overraskelsen. Tidligere i videoen, når Kylie spør om hva datteren trolig hun får i gave, sier hun derimot Birkin. Den lille jenta, som snart er to år, trodde altså at hun skulle få en av verdens dyreste vesker i gave i stedet.

Se dette innlegget på Instagram

best day ever 💗 @trolls

Et innlegg delt av Kylie ✨ (@kyliejenner)

Hele Kardashian/Jenner-klanen er kjent for sine absurde samlinger av Birkin- og Kelly-vesker fra motehuset Hermés, og mange av dem kan ha en utsalgspris på flere hundre tusen kroner.

Gavene til Stormi stoppet derimot ikke der. Milliardærarvingen fikk nemlig også et spesielt besøk fra en av karakterene fra filmen «Trolls», som utkom i 2016. Det var trolig pappa Travis som hadde kledd seg ut som en av figurene, og danset rundt med den sjeleglade datteren. Hun fikk også flere effekter fra filmen. Det var tydelig at den lille jenta var over seg av begeistring for besøket, og hun danset og hoppet energisk rundt.

Kontroversiell

Kim Kardashian (39) har også dratt kortet så det har svidd i år. Stjernen har fire barn, men det er foreløpig ikke kjent hva de alle har fått. Hun har derimot delt hva hennes eldste datter, North West, fant under juletreet.

Det har seg nemlig slik at seksåringen er en stor fan av Michael Jackson. Det er kontroversielt, siden han flere ganger, både før og etter sin død, er blitt anklaget for upassende oppførsel og overgrep mot barn.

PUNGER UT: Denne Michael Jackson-jakken ble solgt på auksjon i høst for 589 000 kroner. Nå kommer det altså frem at Kim Kardashian er kjøperen, og at det var planlagt som en gave til datteren North. Foto: Instagram
PUNGER UT: Denne Michael Jackson-jakken ble solgt på auksjon i høst for 589 000 kroner. Nå kommer det altså frem at Kim Kardashian er kjøperen, og at det var planlagt som en gave til datteren North. Foto: Instagram Vis mer

Derfor er det flere som reagerer på at North nå har fått en av popkongens gamle jakker, som han brukte for første gang i 1997. Den spesiallagde velur-jakken med glitter ble nylig solgt på auksjon i New York, for den nette sum av 65 600 dollar, ifølge E! News. Det tilsvarer rundt 589 000 norske kroner.

HISTORISK: Denne jakken ble brukt av Jackson på Elizabeth Taylors 65-årsdag i 1997. Nå tilhører den en seksåring. Foto:NTB scanpix
HISTORISK: Denne jakken ble brukt av Jackson på Elizabeth Taylors 65-årsdag i 1997. Nå tilhører den en seksåring. Foto:NTB scanpix Vis mer

Kardashian har altså betalt over en halv million kroner for en jakke til en seksåring. På Instagram fortalte hun at de har sydd den inn, slik at den passer nå, men også kan legges ut ettersom hun vokser. Det er planen at hun skal ha den hele livet, sier den begeistrede moren.

- Den kan vokse med og være med henne hele livet. Hun var så takknemlig og glad, sier hun.

Som nevnt i passasjen om Stormi, Norths kusine, ville hun gjerne ha en Birkin-veske. Nylig ble det kjent at Kim Kardashian faktisk hadde kjøpt en Birkin til North, til den nette sum av 90 000 kroner. Det kan derfor virke som at det ikke er lenge før lille Stormi også får sin første luksusveske.

Det er foreløpig ikke kjent hva de andre Kardashian/Jenner-barna har fått, men kjenner vi familien rett, forsøker de nok alle å overgå hverandre.

LES OGSÅ: Både far og datter forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer