BYGGER HUS: Ole Gunnar Solskjær har fått grønt lys for å bygge nytt hus i Manchester, til tross for naboprotester. Foto: Seher.no
BYGGER HUS: Ole Gunnar Solskjær har fått grønt lys for å bygge nytt hus i Manchester, til tross for naboprotester. Foto: Seher.noVis mer

Fikk ja til luksushus

Politikerne ignorerte protestene fra Ole Gunnar Solskjærs naboer.

SEHER.NO:  Ole Gunnar Solskjær (35) kan se fram til å starte byggingen av sitt nye drømmehjem, etter at lokalpolitikerne i Macclesfield utenfor Manchester ga ham grønt lys for husplanene.

Manchester United-legenden kjøpe i fjor et hus fra 1930-tallet for rundt 18 millioner kroner.

Etter å ha revet huset, håper Solskjær ifølge lokalavisa Macclesfield Express å bygge et hus i "skandinavisk stil".

Huset skal også gjøres mest mulig miljøvennlig, med stor bruk av naturlig isolasjon, solceller og jordvarme.

Fotballstjernen vil også installere toaletter som bruker mindre mengder vann enn normalt.

Planene har ikke falt i god jord hos alle naboene, som protesterte før behandlingen av byggeplanene.

Ifølge lokalavisa mente naboene at dette og flere liknende prosjekter i området, førte til store utgifter for skattebetalerne og at man bør bevare den lokale arkitekturen.

Bortsett fra å sette krav om at han må bruke lokal murstein og ikke belyse huset om natten, ignorerte imidlertid politikerne protestene og ga sitt ja til byggeplanene. Deler av huset må også males hvitt.

Solskjær selv vil ikke kommentere avgjørelsen.

- Dette faller inn under Ole Gunnar Solskjærs privatliv. Og det kommenterer jeg ikke, sier Solskjærs rådgiver og pressekontakt Jim Solbakken til Dagbladet.no.

Solskjærs tidligere lagkamerater Wayne Rooney og Rio Ferdinand har i den siste tiden stått bak lignende byggeprosjekter i områder utenfor Manchester.
¨
LES OGSÅ: Het ferie uten Rooney


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.