Fikk ja i Japan

Lisa Marie Presley giftet seg for fjerde gang - i pappas favorittland.

Publisert
Sist oppdatert

Prøver igjen!
For snart to år siden lovet Elvis' datter Lisa Marie Presley (38) at hun aldri skulle gifte seg igjen. Hun hadde da nettopp vært gjennom sin tredje skilsmisse, den gangen med skuespilleren Nicolas Cage (41).


Da hun møtte musikkprodusenten Michael Lockwood (44) noen måneder senere, glemte hun imidlertid det bitre løftet. Det var faktisk kjendisdatteren selv som fridde like før jul.


- Vi trenger ikke vente lenger. Jeg har aldri vært så forelsket - vil du gifte deg med meg? sa Lisa Marie da hun gikk ned i knestående foran sin tilkommende ektemann.


Paret bestemte seg for å ha en privat seremoni med kun sine nærmeste venner og familie til stede. Lisa Maries to barn fra første ekteskap, Riley (16) og Benjamin (13), var henholdsvis brudepike og brudesvenn. Deres far - Lisa Maries første ektemann, musikeren Danny Keough - var brudgommens forlover.


Lisa Marie og Michael var begge enige om hvor bryllupet skulle stå.


- Vi ville ha det i Japan fordi det var her vi ble forelsket i hverandre. Og dette var pappas favorittland - han har fortsatt en enorm fanskare her, forklarer Lisa Marie til ukebladet Hello.


Paret ble behandlet som kongelige da de ankom luksushotellet Tawaraya i Kyoto. Vielsen ble avholdt i blomsterhagen til det hellige tempelet Heian Shinto, som tidligere har vært hjem til den japanske keiserfamilien.


Etter vielsen ble det servert en niretters luksusmiddag inne i tempelet. Etter japansk tradisjon stod blant annet sushi, laks og krabbe på menyen. Paret ville ikke ha noen taler, så underholdningen var det japanske geishaer som stod for. Totalt kom hele bryllupet på rundt 1,7 millioner kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer