Fikk «ja» i bursdagsgave

«One Tree Hill»-stjerne Jana Kramer og Brantley Gilbert er forlovet.

BURSDAGSGAVE: Brantley Gilbert gikk ned på kne på sin egen 28-årsdag, og fikk ja av kjæresten. Foto: All Over Press
BURSDAGSGAVE: Brantley Gilbert gikk ned på kne på sin egen 28-årsdag, og fikk ja av kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «One Tree Hill»-stjerne Jana Kramer (29) og country-sanger Bradley Gilbert (28) gifter seg.

Han gikk, ifølge People, ned på kne på sin egen bursdag søndag kveld. Til ellevill jubel fra sin kjære, som også er countrysanger, fikk han et rungende «ja» - og dermed også kveldens beste bursdagsgave.
 
- Vi kunne ikke vært mer lykkelig, og er henrykt over å dele denne fantastiske tiden med våre kjære. Og ikke minst å vite at vi skal tilbringe resten av våre liv sammen, forteller paret i en felles uttalelse til nettstedet.

Paret har vært kjærester i rundt ett år, og er begge nominert til «årets beste nykommer» under Academy of Country Music-utdelingen som blir avholdt i april.

Bursdagsbarnet hadde leid ærverdige Ryman Auditorium Theater, som huser Grand Ole Opry-scenen, som Johnny Cash og June Carter i sin tid møttes.

Kramer har for øvrig vært forlovet før, og giftet seg med den 14 år eldre skuespilleren Johnathon Schaech (43) i 2010 - men tok ut skilsmisse bare fire uker etter sommerbryllupet ble avholdt.LES OGSÅ: «One Tree Hill»-stjernen Jensen Ackles blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer