Utfordrerne i «Farmen kjendis» 2019:

Fikk intrigesjokk etter «Farmen»-innsjekk

- Det var helt galskap, sier Alex Rosén.

KLARE FOR KRIG: Alex Rosén og Johanna Grønneberg Mesa er årets utfordrere i «Farmen kjendis». Mandag dukker de opp på gården - og ifølge førstnevnte vil det gå ei kule varmt. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLARE FOR KRIG: Alex Rosén og Johanna Grønneberg Mesa er årets utfordrere i «Farmen kjendis». Mandag dukker de opp på gården - og ifølge førstnevnte vil det gå ei kule varmt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Mandag får den allerede godt etablerte gruppen i «Farmen kjendis» besøk av nye konkurrenter på realitygården.

Tradisjon tro byr programmet på to utfordrere, hvor det i år er Alex Rosén (50) og Johanna Grønneberg Mesa (39) som utgjør konkurransens nye spillebrikker.

Førstnevnte, kjent som komiker, musiker og programleder, takket umiddelbart ja da han fikk tilbud om en billett tilbake til 1919.

- Jeg gruet meg, samtidig som jeg gledet meg. Jeg var veldig imponert over første og andre sesong, og tenkte derfor «dette vil jeg være med på!». Som tidligere militærmann er jeg vant til å lide, og flink til å overleve i ekstreme forhold, sier den alltid så entusiastiske Rosén til Se og Hør over telefon.

Og nettopp den bakgrunnen kan vise seg å bli nyttig. Som man allerede har vært vitne til i årets sesong, har TV 2 hentet inn profiler med sterke personligheter. Det var noe Rosén raskt fikk erfare.

- Da vi kom inn på gården, ble vi møtt av en beinhard virkelighet. Helt fra start lå det masse gærninger i skyttergraven og utfordret din rolle. Du fikk kjenne på konkurransen umiddelbart, påstår han og bryter ut i latter.

- Gruet meg

Rosén kan av naturlige årsaker ikke gå i detalj om oppholdet på Li gård på Tangen i Stange kommune. Han forteller likevel at enkelte hendelser «gikk på bekostning av gamle vennskap».

- BEINHARD VIRKELIGHET: Alex Rosén mener tv-seerne kan forvente litt av et sirkus på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
- BEINHARD VIRKELIGHET: Alex Rosén mener tv-seerne kan forvente litt av et sirkus på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tenkte jeg skulle komme inn og lage liv og røre, men det fantes allerede. Det var helt galskap! Sånn sett tror jeg seerne vil få utbytte, for det blir mye action, framholder han.

En som også er innlemmet i tredje generasjon kjendisdeltakere, er Grønneberg Mesa.

39-åringen er blant annet kjent fra TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» og TLC-serien «Johanna: Prosjekt baby». Foruten å markere seg som tv- og radiopersonlighet, har hun også vært programleder for en rekke konsepter i både Norge og USA.

ULIK OPPFATNING: I motsetning til Alex Rosén, sitter Johanna Grønneberg Mesa igjen med en positiv opplevde etter det første møtet med de andre deltakerne. Foto: Alex Iversen / TV 2
ULIK OPPFATNING: I motsetning til Alex Rosén, sitter Johanna Grønneberg Mesa igjen med en positiv opplevde etter det første møtet med de andre deltakerne. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

I likhet med Rosén, kjente Grønneberg Mesa på nerver i forkant av gårdsinnsjekken.

- Jeg gruet meg veldig. Jeg tenkte at det er litt som å komme på en fest du ikke er invitert til. At man går til en gjeng som allerede er kjempegode venner, og som ikke trenger flere folk, sier programlederen til Se og Hør.

Saken fortsetter under videoen:

KRANGEL: Kristin Gjelsvik og Aune Sand havnet i en opphetet konflikt under en fisketur på Torpet denne uken. Vis mer

- Gikk på en smell

39-åringen understreker derimot at hun opplevde en varm velkomst fra de andre, og gir dermed et litt mer nyansert bilde av det å møte de andre deltakerne:

- Ja, man blir møtt av en beinhard virkelighet, men jeg opplevde at de tok oss godt imot. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde gjort det samme, sier hun og ler.

At oppholdet likevel kan beskrives som tøft, er ikke 39-åringen fremmed for å erkjenne.

- Jeg har det med å være superpositiv og optimistisk når det gjelder egne evner og ferdigheter. Der kan man vel fort si at jeg gikk på en smell. Alt i alt er deltakelsen det verste og beste jeg har gjort.

Skal avgjøre skjebnen

Slik henholdsvis Linni Meister (33) og Marna Haugen (38), samt Mira Craig (36) og Pål Anders Ullevålseter (50) har gjort før dem, skal Rosén og Mesa altså kjempe om en fullverdig plass inne på gården.

Etter tv-konseptets premisser er det nemlig bare en av dem som får bli med videre. Hvem det blir, er opp til de opprinnelige deltakere å bestemme.

Og blant dem som kan være med å avgjøre duoens «Farmen»-skjebne er modell og tv-profil Kathrine Sørland (38), «Charterfeber»-favoritt og tv-profil Svein Østvik(57), tidligere proffbokser Ole Klemetsen (47) og freestyleutøver Tiril Sjåstad Christiansen (23) - for å nevne noen.

LES OGSÅ: Slakter Klemetsens «Farmen»-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer