David Beckham:

Fikk intim gave av sønnen

David Beckhams sønn Cruz (15) med avslørende presang til pappa.

SPESIELL GAVE: Fotballstjernen David Beckham avslører at han fikk en testikkeltrimmer av sønnen Cruz Beckham i gave. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL GAVE: Fotballstjernen David Beckham avslører at han fikk en testikkeltrimmer av sønnen Cruz Beckham i gave. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fotballstjernen og firebarnsfaren David Beckham (45) er ikke fremmed for ulike frisyrer på hodet. Et av hans fire barn mener nok også at 45-åringen bør trimme håret et helt annet sted.

Beckham fikk kallenavnet «Goldenballs» av kona Victoria Beckham (46) tilbake i tiden, og lever nå kanskje opp til navnet.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Den britiske superstjernen avslørte nemlig nylig på sin Instagram-profil, at han har fått en aldri så liten spesiell gave fra sin 15-årige sønn Cruz Beckham. Det skriver blant andre The Sun og Metro.

«GOLDENBALLS»: Beckham fikk kallenavnet «Goldenballs» av kona Victoria Beckham i 2001. Nå kan han muligens leve ordentlig opp til navnet. Her er ekteparet avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
«GOLDENBALLS»: Beckham fikk kallenavnet «Goldenballs» av kona Victoria Beckham i 2001. Nå kan han muligens leve ordentlig opp til navnet. Her er ekteparet avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk spesiell gave

På Instagrams historiefunksjon la stjernen ut et bilde av en blå eske med teksten «We save balls». På norsk kan det oversettes til «Vi redder baller».

Til bildet har 45-åringen lagt til grafikken «smooth». Han tagger også Cruz og skriver følgende:

«Ting sønnen min kjøper til alle oss Beckham-guttene», etterfulgt av en latterfull emoji.

Foto: David Beckham / Skjermdump fra Instagram
Foto: David Beckham / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det viser seg altså å være en testikkeltrimmer.

Ifølge produktets hjemmeside er trimmeren spesielt designet for å trimme nettopp testiklene. Produsenten lover «vakre, skinnende baller».

View this post on Instagram

Love you so much ❤️

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham) on

Kommende svigerfar

Som nevnt er Beckham far til fire barn, og blir angivelig snart også svigerfar til skuespilleren Nicola Peltz (25).

Sønnen Brooklyn Beckham (21) fridde nemlig til Peltz for ikke lang tid siden.

For mange kom nok nyheten brått på, ettersom det unge paret ble sammen for kun et halvt års tid siden.

Forlovelsen kunngjorde duoen på hver sin respektive Instagram-profil.

Under Instagram-innlegget skrev kjendissønnen følgende:

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg, og hun sa ja!», skrev han til bildet av de nyforlovede turtelduene, og fortsatte:

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg er den heldigste mannen i hele verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og den beste faren til våre barn en dag. Jeg elsker deg, babe».

Beckham kom også på banen, og gratulerte sønnen og den kommende svigerdatteren i et eget Instagram-innlegg.

«Gratulerer til disse to vakre menneskene. Nå som dere begynner på deres spennende reise sammen, er vi så glade på deres vegne», skrev fotballstjernen under et bilde av de nyforlovede.

LES OGSÅ: Deler private bilder fra forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer