David Beckham:

Fikk intim gave av sønnen

David Beckhams sønn Cruz (15) med avslørende presang til pappa.

SPESIELL GAVE: Fotballstjernen David Beckham avslører at han fikk en testikkeltrimmer av sønnen Cruz Beckham i gave. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL GAVE: Fotballstjernen David Beckham avslører at han fikk en testikkeltrimmer av sønnen Cruz Beckham i gave. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fotballstjernen og firebarnsfaren David Beckham (45) er ikke fremmed for ulike frisyrer på hodet. Et av hans fire barn mener nok også at 45-åringen bør trimme håret et helt annet sted.

Beckham fikk kallenavnet «Goldenballs» av kona Victoria Beckham (46) tilbake i tiden, og lever nå kanskje opp til navnet.

Den britiske superstjernen avslørte nemlig nylig på sin Instagram-profil, at han har fått en aldri så liten spesiell gave fra sin 15-årige sønn Cruz Beckham. Det skriver blant andre The Sun og Metro.

Fikk spesiell gave

På Instagrams historiefunksjon la stjernen ut et bilde av en blå eske med teksten «We save balls». På norsk kan det oversettes til «Vi redder baller».

Til bildet har 45-åringen lagt til grafikken «smooth». Han tagger også Cruz og skriver følgende:

«Ting sønnen min kjøper til alle oss Beckham-guttene», etterfulgt av en latterfull emoji.

Det viser seg altså å være en testikkeltrimmer.

Ifølge produktets hjemmeside er trimmeren spesielt designet for å trimme nettopp testiklene. Produsenten lover «vakre, skinnende baller».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer