Hailey Bieber:

- Fikk ikke ut en eneste setning

Hailey Bieber forteller om da hun fikk blodpropp tidligere i år.

ÅPNER OPP: Hailey Bieber ble tidligere i år lagt inn på sykehus. Foto: Splash News/NTB
ÅPNER OPP: Hailey Bieber ble tidligere i år lagt inn på sykehus. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars fortalte kjendisdatter og modell Hailey Bieber (25) at hun hadde vært innlagt på sykehus etter at hun fikk slag-lignende symptomer.

Videre forklarte 25-åringen at det ble oppdaget en liten blodpropp i hjernen hennes, som gjorde at hun fikk lite oksygen.

I etterkant av den skremmende hendelsen har ektemannen Justin Bieber uttalt seg, men først nå forteller Hailey selv hvordan hun opplevde det hele.

Ifølge People forteller hun i en YouTube-video at hun fikk en rar følelse i i armen under frokosten, og at fingrene hennes føltes numne. Hun skal også ha slitt med å uttale seg.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

- Den høyre siden av ansiktet mitt startet å synke. Jeg fikk ikke ut en eneste setning. Med det samme trodde jeg at jeg fikk slag, forteller hun.

Ifølge 25-åringen skal hun imidlertid ha følt seg ganske normal igjen idet hun ankom sykehuset.

- Jeg hadde ikke noen problemer med ansiktet eller armen min, minnes hun.

Bieber tilbrakte likevel natta på sykehus hvor hun gjennomgikk en rekke tester. Videre forteller hun at hun hadde fått et lite slag, også kalt TIA eller drypp.

I ettertid har modellen fått PFO-behandling (PFO - Kateterbasert lukking av hull mellom forkamrene i hjertet journ.anm).

LES OGSÅ: - Ikke lenger en dødsdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer