- Fikk ikke snakke om annet enn Paradise og sex

Deltakerne i «Paradise Hotel» får strenge føringer om hva de kan snakke om.

<strong>- SKJEVT BILDE:</strong> Maren Kallhovd mener begrensningene i hva deltakerne kunne snakke om i «Paradise Hotel», får henne til å fremstå som langt mer sex-fiksert enn hun i virkelligheten er. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- SKJEVT BILDE: Maren Kallhovd mener begrensningene i hva deltakerne kunne snakke om i «Paradise Hotel», får henne til å fremstå som langt mer sex-fiksert enn hun i virkelligheten er. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede før hun i forrige uke havnet til sengs med realitykollega Kim Høgås Hansen (21), har Maren Kallhovd (21) blitt kjent som den mest frittalende av årets «Paradise Hotel»-deltakere når det gjelder sex.

Men selv hevder Oslo-jenta at bildet som er skapt av henne i TV3-serien ikke stemmer helt overens med virkeligheten.

- Det var flere som snakket om sex. Guttene var minst like drøye som meg, men det vekker kanskje mer oppsikt når en jente sier sånne ting, sier hun til Seher.no.

- Skjevet bilde
Maren - som er en ivrig pokerspiller - føler det er et skjevt bilde som blir vist i «Paradise Hotel»-episodene.

-  Jeg liker å snakke om litt mer intellektuelle ting her hjemme, det kan være alt mulig. I tillegg liker jeg å dra ut på ting som stand-up sammen med venner. Jeg har vel nesten ikke snakket om sex siden jeg kom hjem.

En av grunnene til at det ble mye sexprat foran TV-kameraene, skal være at deltakerne fikk klare føringer fra produsentene om hva de kunne diskutere.

- Vi skulle kun snakke om det som skjedde på hotellet, og det var jo fort gjort, for det skjedde jo nesten ingenting. Sex var et av de få de få andre temaene vi kunne snakke om, sier Maren til Seher.no.


Ble klippet vekk

Selv fikk hun også en spesialtillatelse til å snakke om moren hennes som gikk bort, rett før Maren sjekket inn på hotellet.

- Jeg fikk lov til å snakke med de andre om det, for de skjønte jeg hadde det tøft. Men det ble klippet vekk fra serien. Dermed stod det igjen med sexen, som det virker som om er det eneste jeg tenker på. Men det er tydeligvis en rolle TV3 ville gi meg.

Maren tror det ekstremt lukkete miljøet også er grunnen til at hun ble svært følsom når det gjaldt forholdet til Kim Høgås Hansen.

- Der inne kommer man ikke unna hverandre, slik man ville gjort i Norge, og da blir alt forsterket. Men jeg var aldri sjalu på Kim når han snakket med andre jenter. Det som plaget meg var at de andre så på meg fordi de trodde jeg var sjalu. Da ble det kleint alikevel, sier hun til Seher.no.

Bekrefter begrensningen
Øyvind Skovli i TV3 bekrefter at kanalen instruerer «Paradise Hotel»-deltakerne i hva de får lov til å snakke om foran kamera.

Han er ikke redd for at begrensningene fører til en skjev fremstilling av deltakerne.

- Deltakerne får ganske riktig føringer på at de primært skal snakke om ting som er relevant for spillet og «Paradise Hotel». Rett og slett fordi det ikke er interessant for seerne å for eksempel høre om konfirmansjonen en av deltakerne deltok på i fjor sommer, sier han til Seher.no.
 
- Men er det ikke da en fare for at de fremstilles som grunnere og mer sexfikserte enn de faktisk er?


- At programmet og oppholdet til deltakerne dreier seg om realityen og spillet er helt naturlig, og et selvsagt grep i all slik tv-produksjon, sier Skovli.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3 kl. 21.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte ikke på at jeg har hatt sex på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer