- Fikk ikke Oscar fordi jeg poserte naken

Burt Reynolds skylder på nakenbildene.

LEGENDE: Burt Reynolds regnes for å være en legende i Hollywood. Foto: Stella Pictures
LEGENDE: Burt Reynolds regnes for å være en legende i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-ikonet Burt Reynolds (76), som har flere kassasuksesser på samvittigheten, angrer på nakenbildene fra 70-tallet.

Reynolds lagde nemlig furore da han lå i bare nettoen på en bjørneskinnsfell, på forsiden av damebladet Cosmopolitan magazine.

Men i dag forteller han, ifølge nettstedet ContactMusic, at bildene kostet ham og hans «Deliverance»-kollegaer en Oscar-nominasjon.

- Jeg takler ikke å se dem, og skammer meg veldig over dem. Jeg er sikker på at de tok bort fokuset fra «Deliverance», og at det kostet oss en Academy Award-nominasjon. Jeg mener, filmen fortjente mer, forteller han ifølge nettstedet på TV-showet «Piers Morgan's Life Stories».

HER ER DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Han mener at den amerikanske thrilleren fra 1972, som på norsk heter «Picnic med døden», er den beste filmen han har spilt i.

- Jon Voight var fantastisk, og jeg tror det svertet ham, og det svertet også Ned Beatty. Han fortjente i alle fall en Oscar-nominasjon. Det var rett og slett dårlig timing. Jeg vet ikke om det er min beste filmprestasjon noensinne - men det er i alle fall den beste filmen jeg har spilt i så langt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vennene frykter for Burt Reynolds liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer