LEGENDE: Burt Reynolds regnes for å være en legende i Hollywood. Foto: Stella Pictures
LEGENDE: Burt Reynolds regnes for å være en legende i Hollywood. Foto: Stella PicturesVis mer

- Fikk ikke Oscar fordi jeg poserte naken

Burt Reynolds skylder på nakenbildene.

SEOGHØR.NO: Hollywood-ikonet Burt Reynolds (76), som har flere kassasuksesser på samvittigheten, angrer på nakenbildene fra 70-tallet.

Reynolds lagde nemlig furore da han lå i bare nettoen på en bjørneskinnsfell, på forsiden av damebladet Cosmopolitan magazine.

Men i dag forteller han, ifølge nettstedet ContactMusic, at bildene kostet ham og hans «Deliverance»-kollegaer en Oscar-nominasjon.

- Jeg takler ikke å se dem, og skammer meg veldig over dem. Jeg er sikker på at de tok bort fokuset fra «Deliverance», og at det kostet oss en Academy Award-nominasjon. Jeg mener, filmen fortjente mer, forteller han ifølge nettstedet på TV-showet «Piers Morgan's Life Stories».

HER ER DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Han mener at den amerikanske thrilleren fra 1972, som på norsk heter «Picnic med døden», er den beste filmen han har spilt i.

- Jon Voight var fantastisk, og jeg tror det svertet ham, og det svertet også Ned Beatty. Han fortjente i alle fall en Oscar-nominasjon. Det var rett og slett dårlig timing. Jeg vet ikke om det er min beste filmprestasjon noensinne - men det er i alle fall den beste filmen jeg har spilt i så langt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vennene frykter for Burt Reynolds liv