Fikk ikke nok av Jessica Biels pupper

Helen Mirren overrasket på rød løper. Se stor bildeserie!

KOLLEGAER: Toni Collette, Helen Mirren og Jessica Biel hadde mye å snakke om under premieren på «Hitchcock» tirsdag kveld. Foto: All Over Press
KOLLEGAER: Toni Collette, Helen Mirren og Jessica Biel hadde mye å snakke om under premieren på «Hitchcock» tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld var det premiere på filmen «Hitchcock» i Los Angeles, og den røde løperen var fyllt opp med alt som kunne krype og gå av Hollywood-celebriteter.

Men for nygifte Jessica Biel (30), som spiller Vera Miles i filmen, ble nok rød løper-eventet litt annerledes enn det hun hadde sett for seg.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Hun troppet opp i en rålekker svart Gucci-kjole, som overlot lite til fantasien hva brystparti angår, og «Hitchcock»-kollega Dame Helen Mirren (67) ble så fascinert av sin unge kollegas frontparti at hun rett og slett måtte ta på dem.

Fru Timberlake er en sporty dame, som ikke lar seg vippe av pinnen, og lo godt av den 37 år eldre kollegaens «stunt».

Se de morsomme bildene nederst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jessica Biel strålte etter bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer