«Skal vi danse»

Fikk ikke lov til å feire halloween

Nate Kahungu kler seg i Draculas drakt denne lørdagen. Som barn måtte han imidlertid være inne da kompisene gikk «knask eller knep».

DRACULA FOR EN KVELD: Nate Kahungu lar glitter og glam ligge under lørdagens sending, og går for en mer udødelig look. Her med dansepartner Helene Spilling. Foto: Espen Solli/TV 2
DRACULA FOR EN KVELD: Nate Kahungu lar glitter og glam ligge under lørdagens sending, og går for en mer udødelig look. Her med dansepartner Helene Spilling. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lørdag, det er halloween - og det betyr skrekk og gru i lørdagens «Skal vi danse»-sending. Fem dansepar får en ordentlig makeover i sminkestolen, og er klare for å lage show på selveste allehelgensaften.

En av dem som gleder seg ekstra mye er Nate Kahungu (24). Han spisser hjørnetennene og er klar for å vise seg fra sin blodsugende side.

Aldri gått «knask eller knep»

Men halloween har ikke alltid vært en tradisjon for ham. Den norsk-kongolesiske 24-åringen har nemlig en svært kristen mor, som ikke er særlig begeistret for feiringen 31. oktober.

- Jeg feiret aldri halloween som barn, og jeg har aldri gått «knask eller knep». Mamma hater det - hun er superkristen og ser på halloween som en fest som tilber de døde, forklarer han.

31. oktober var derfor i Nates hjem bare en vanlig dag. Men det stoppet ikke de andre barna fra å trykke på ringeklokken.

- Utover årene måtte mamma dele ut godteri, hun kunne jo ikke være den dama i nabolaget som ikke ga ut godteri. Så det var alltid godteri hjemme på halloween uansett, så da trengte jeg uansett ikke å gå. Da dro jeg bare hjem til kompisene mine etterpå, sier han lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer