- Fikk ikke lov å ta med morkaken hjem

Sigrid Bonde Tusvik følger ikke alle stjernetrendene.

SEOGHØR.NO: Hollywoodstjernene er ofte først med det siste og nybakte stjernemødre har den siste tiden fortalt at de spiser sin egen morkake etter fødselen for å styrke immunforsvaret. Den skal nemlig inneholde viktige næringsstoffer, og Holly Madison, January Jones og Kim Kardashian er noen av dem som kastet seg på trenden.

Sigrid Bonde Tusvik (33) har gjort som de største stjernene når hun nå er aktuell med en egen TV-serie om livet som mamma. Hun kom også raskt i form etter fødselen av lille Jenny (5 mnd), slik normen er i Hollywood. Men morkake-trenden valgte hun å stå over. 

- I Norge får du ikke lov å få med morkaken hjem. De vil ikke det. De vil ikke at du skal spise den heller. De gir deg ikke noe tilbud. De holder den bare opp også forsvinner den ut, sier Tusvik.  

- Vi skulle få den med hjem for å plante et epletre oppå, for det er en norsk tradisjon har jeg hørt. Men du får ikke lov til det, spøker TV-stjernen.

Lørdag er ettbarnsmoren konferansier når KK-mila blir arrangert i hovedstaden. Komikeren skal se på når tusenvis av spreke damer, i samarbeid med Kvinner og Klær, løper enten fem eller ti kilometer. 

- Både de på 5 og 10 km er helt fantastiske. Jeg hadde aldri vurdert å gjøre noe sånt, men det er egentlig en veldig hyggelig greie.  

Over 5000 er allerede påmeldt til å det store løpet, men det er fortsatt ledige plasser til de som vil teste kondisjonen og delta i folkefesten. Selv hevder hun at formen ikke holder mål.

- De hadde nok håpet at jeg skulle løpe, slik Else Kåss Furuseth gjorde i fjor, men hun er mye sprekere enn meg så det er helt uaktuelt. Jeg blir så rød, sprengt og ødelagt av sånne ting. Jeg får vondt i skulderen, slik som alle utrente får. Det orker jeg ikke.   

I fjor løp Kåss Furuseth KK-mila. Andre kjendiser som Tone Damli og Didrik Solli-Tangen har også testet kondisjonen i mini-maratonet. 

LES OGSÅ: Tok med babyen på hagefest