Fikk ikke komme på «Diana»-premiere

Prinsesse Dianas nærmeste var ikke invitert til premieren på filmen om hennes liv.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld hadde «Diana» premiere i London - filmen om prinsesse Dianas liv. Hovedrolleinnehaver Naomi Watts (44) stjal mye av rampelyset da hun ankom i sin vakre hvite Versace-kjole. 

Kjendisene strømmet til premieren, men noen gjester glimret med sitt fravær. Familien til kvinnensom hele filmen handlet om.

Dianas sønner William og Harry, hennes tidligere svigermor Elisabeth og hennes eks-mann prins Charles skal ikke ha vært invitert til filmvisningen, ifølge både britiske .

Foreløpig er det ikke kjent hva som er grunnen til at de kongelige ikke ble invitert.

- Oppsiktsvekkende avgjørelse

Andre i Dianas innerste krets - som butleren Paul Burrell og Mohammed Al Fayed var heller ikke velkomne, ifølge filmdistibutøren Entertainment One. 

- Kongefamilien er ikke invitert til verdenspremieren, sa en pressetalsmann til Radaronline, mens en annen forklarte at billettene var forbeholdt crewet og skuespillernes gjester. 

- Det er en oppsiktsvekkende avgjørelse med tanke på at filmen allerede har fått kritikk for historien, promotering og innholdet, skriver nettsiden i en kommentar. 

Ser på filmen som en hyllest

En av filmens stjerner, Cas Anvar, ser på filmen som en hyllest av prinsessen som døde i en tragisk bilulykke i 1997. 

- Filmen blir laget fordi Diana var elsket av alle, ikke bare familien sin. Hvis familien ser den tror jeg at de vil se den som en hyllest som viser henne som en heroisk og unik historisk personlighet, sier han.

Filmen fokuserer på romansen mellom Diana og kirurgen Hasnat Khan de to siste årene av hennes livet.

Khan har selv gått ut og sagt at han aldri vil se filmen. 

- Dianas venner og min familie snakker om et forhold de ikke visste mye om. Alt er basert på hypoteser og sladder, sier han til Daily Mail.  

LES OGSÅ: Gifter seg på Dianas dødsdag