Ellen DeGeneres-eks Anne Heche:

- Fikk ikke kle meg sexy av Ellen

Talkshowdronningens ekskjæreste hevder at hun ble pålagt å gå stygt kledd under den prestisjetunge prisutdelingen.

VAR KJÆRESTER: Ellen DeGeneres og Anne Heche var et par i tre år, fra 1997 til år 2000. Her avbildet i 1997. Foto: Shutterstock Editorial / Bei / REX / NTB
VAR KJÆRESTER: Ellen DeGeneres og Anne Heche var et par i tre år, fra 1997 til år 2000. Her avbildet i 1997. Foto: Shutterstock Editorial / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente talkshow-verten Ellen DeGeneres (63) var fra 1997 til 2000 sammen med skuespiller, Anne Heche (51). På den tiden var de to ett av Hollywoods heteste par.

Nå kommer Heche med saftige påstander om sin ekskjæreste. Det gjør hun i en TikTok-video der hun ser tilbake på, og kommenterer eget utseende og stil opp gjennom årene, skriver Huffington Post.

- Ser ut som en hippie

Entusiasmen for det nostalgiske tar nemlig en brå vending da hun får øye på et bilde av seg selv og Ellen DeGeneres fra Golden Globe-utdelingen i 1998, der eks-paret ser ut til å ha fargekoordinert sine antrekk:

DeGeneres i en marinefarget dress og Heche i en blå fløyelskjole og matchende kåpe.

- Hvorfor jeg ser ut som en hippie? Det var fordi jeg ikke fikk kle meg sexy av Ellen, sier Heche, som har spilt i filmer som «Donnie Brasco» og «Six Days, Seven Nights», i videoen.

På en karakterskala fra 0 til 10 ender hun opp med å gi sitt Golden Globe-antrekk karakteren 0, før hun utbryter: «Adjø».

Eskortert ut av kinosal

Det tidligere paret har uttalt seg lite i media om tiden de hadde sammen. Men da Heche deltok i amerikanske «Skal vi danse» i fjor, kom hun flere ganger inn på eksen i intervjuer i forbindelse med showet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer