<strong>DELT OMSORG:</strong> Mel B og eksmannen Stephen Belafones barnefordeling går alt annet en knirkefritt for seg. Foto: NTB Scanpix
DELT OMSORG: Mel B og eksmannen Stephen Belafones barnefordeling går alt annet en knirkefritt for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mel B:

Fikk ikke feire jul hjemme med datteren

En rettsavgjørelse gikk i eksmannens favør.

Publisert

Julefeiringen blir ikke alltid hyggestund for mange. For splittede familier kan høytiden by på flere utfordringer og dårlig stemning.

Det ble i år tilfellet for «Spice Girls»-stjernen Melanie Brown (44), kanskje bedre kjent som Mel B.

Den britiske artisten måtte nemlig se bort fra en britisk feiring med datteren Madison (8), som hun har med eksmannen, filmprodusenten Stephen Belafonte (44).

Ingen britisk jul

I rettsdokumenter som kjendisnettstedet TMZ har fått tilgang på, står det nemlig at Brown ikke fikk ta med seg datteren til Storbritannia i anledning høytiden.

Kravet ble fremsatt av Belafonte, som har adresse i Los Angeles.

I dokumentene kommer det frem at eksmannen er redd for at barnemoren skal spørre datteren om «dritt» mot ham, og at åtteåringen skal ha blitt traumatisert etter sitt forrige besøk i England.

TAKKET NEI: I år hadde 90-tallsgruppa «Spice Girls» en gjenforeningsturné, men én av jentene valgte å utebli. Nå forklarer hun hvorfor. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Rettsavgjørelsen, som ble fattet i Los Angeles, falt i Belafontes favør. Madisons julefeiring ble derfor lagt til englenes by.

Hvorvidt Brown feiret jul i Los Angeles, eller i Storbritannia uten datteren, er uklart.

Browns advokat hevder ifølge nettstedet den britiske julefeiringen var avklart med Belafonte på forhånd, men at han ombestemte seg i siste liten.

Brutal skilsmisse

Det er ikke første gang Belafonte går rettens vei i disputten med ekskona. I september krevde han at barnebidraget skulle økes i kjølvannet av Spice Girls' gjenforeningsturné, og anklaget Brown i samme åndedrag for bidragssvindel.

Det tidligere ekteparets skilsmisse ble annonsert i 2017, og siden har det foregått en svært offentlig skittentøyvask. Brown har blant annet anklaget Belafonte for misbruk, utroskap og vold.

Også den tidligere barnevakten har slengt seg på krigen, og hevdet at Brown instruerte henne til å ha sex med eksmannen mens hun selv filmet det.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at skilsmisseoppgjøret heller ikke gikk knirkefritt, og betente temaer som barnebidrag og omsorgsfordeling for deres felles datter ble først avklart i november i fjor.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Delt omsorg

Selv om retten besluttet at eksparet må holde seg nesten 200 meter unna hverandre, har de i dag delt omsorg for datteren. Brown betaler også et månedlig bidrag til eksmannen som følge av hennes høye inntekt.

Artisten har også to barn til fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy (55), og Phoenix Chi med Jimmy Gulzar.

Stephen Belafonte har på sin side datteren Giselle Belafonte (12) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Må betale eksmannen millioner i flere år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer